30. maja, Mesec ulazi u Blizance, podstičući nas da izrazimo svoje potrebe i sve preispitamo. A ako ste jedan od horoskopskih znakova koji su najviše pogođeni mladim Mesecom u maju 2022. ova lunacija će više delovati kao podsticaj za istraživanje novih ideja i pokretanje ličnih projekata, a ne kao simbol napetog perioda razmišljanja.

STIŽE MLAD MESEC U BLIZANCIMA! Najsnažaniji UTICAJ će imati na 3 HOROSKOPSKA znaka

STIŽE MLAD MESEC U BLIZANCIMA! Najsnažaniji UTICAJ će imati na 3 HOROSKOPSKA znaka

NESIGURNOST, LENJOST, POVRŠNOST… Evo šta najviše nervira svaki horoskopski znak – zbog OVOGA će vas momentalno OSTAVITI!

NESIGURNOST, LENJOST, POVRŠNOST... Evo šta najviše nervira svaki horoskopski znak - zbog OVOGA će vas momentalno OSTAVITI!


STIŽE MLAD MESEC U BLIZANCIMA! Najsnažaniji UTICAJ će imati na 3 HOROSKOPSKA znaka


STIŽE MLAD MESEC U BLIZANCIMA! Najsnažaniji UTICAJ će imati na 3 HOROSKOPSKA znaka

sledeća vest

U astrologiji, mlad Mesec pokreće lunarni ciklus i simbolizuje nove početke, što ga čini savršenim vremenom za pokretanje projekata i ispoljavanje. Ali sa vrtoglavim retrogradnim Merkurom koji izaziva konfuziju, možda ćete želeti da odložite uskakanje u bilo kakve prakse ispoljavanja. Ova lunacija je u Blizancima, majstoru obavljanja više zadataka, inspirišući nas da pratimo svoju radoznalost i filozofiramo dublje značenje života. Oni koji su najviše pogođeni ovom lunacijom mogu doživeti blokade kada je u pitanju samoizražavanje ili preopterećenost žongliranjem sa previše obaveza odjednom, pišu Astrousluge.com

Saznajte da li ste jedan od horoskopskih znakova koji su najviše pogođeni mladim Mesecom u Blizancima.

Pixabay

Ovan

Mlad Mesec stvara napetost u oblastima samoizražavanja. Kao kardinalni vatreni znak, važno je da izrazite svoje potrebe ,ali ova lunacija cilja na vašu sposobnost da komunicirate i povezujete se sa drugima. Sa druge strane, tranzit koji uključuje vašeg planetarnog vladara, Marsa i Jupitera, planetu sreće, daje vam dodatnu dozu vatrenog samopouzdanja. Međutim, važno je imati na umu potencijalne probleme u komunikaciji zahvaljujući retrogradnom Merkuru koji se javlja pored ove lunacije. Budite svesni gledišta drugih i pažljivo birajte reči kako biste izbegli nesporazume tokom ovog novog poglavlja.

Stigao je moćan ASTRO PERIOD! Mars u Ovnu – 3 znaka imaće NEVEROVATNU MOĆ

Stigao je moćan ASTRO PERIOD! Mars u Ovnu  - 3 znaka imaće NEVEROVATNU MOĆ

Sunce je ušlo u Blizance, a astrolog i numerolog Goca Dragišić otkriva ŠTA to konkretno znači za pripadnike ovog znaka!

Sunce je ušlo u Blizance, a astrolog i numerolog Goca Dragišić otkriva ŠTA to konkretno znači za pripadnike ovog znaka!

Sa retrogradnim Merkurom koji pravi mesta za mnoštvo grešaka u kombinaciji sa vašom impulsivnošću, možda ćete želeti da budete sigurni koga označavate i sta pisete u mejlovima i tekstovima.

Blizanci

Mlad Mesec u maju okupira vašu prvu kuću, stavljajući vaš osećaj sebe i vašu vezu sa vašim fizičkim svetom u prvi plan. Možda ćete osećati dodatni pritisak da završite stvari i ispoštujete rokove, pa se pripremite za turbulencije kada je posao u pitanju. Ova lunacija se odnosi na završetak velikog ličnog projekta ili cilja i usmeravanje na sledeći izazov. Nedavno ste zakoračili u zreliju stranu svoje ličnosti, a nagrade za vaš naporan rad su odmah iza ugla.

Pixabay

Iako se možda osećate preopterećeno, pravo je vreme da se oslonite na svoje odnose sa drugima. Mars i Jupiter će ukrstiti vašu jedanaestu kuću prijateljstava i društvenih veza, tako da se nemojte stideti da kontaktirate prijatelje ili kolege u krajnjoj liniji.

Devica

Ova lunacija će vas naterati da ponovo podesite što je retrogradni Merkur zamrsio ,najviše profesionalne planove koje ste napravili ove godine.

Sada je vreme da sagledate i ponovo se fokusirate na svoje profesionalne ciljeve. Razmislite o tome gde želite da budete u svojoj karijeri u narednoj godini i postavite opipljive ciljeve kako da to postignete. Dobra je ideja da ponovo pogledate tabele svojih vizija i ciljeve koje ste sebi postavili i kreirate novi pravac delovanja za one koje tek treba da postignete.

BONUS VIDEO:

Pošaljite nam vest, fotografiju ili snimak na 0648482459

Pratite nas na društvenim mrežama

PROČITAJTE JOŠ

Original Article