Sino je odrano prvo polufinalno vee festivala „Pesma za Evroviziju“ gde je odabrano osam izvoaa koji e nastaviti trku u finalnoj veeri koje se odrava 02. marta. Pop zvezda Marija erifovi je prokomentarisala finaliste, te otkrila kakav je njen utisak i da li ima favorita.

Jedina srpska evrovizijska pobednica, pevaica Marija erifovipoznata je kao veliki fan najveeg muzikog dogaaja u Evropi, pa je sada za pripadnike sedme sile dala svoj sud o ovogodinjim takmiarima.

Foto: ATAimages

Marija je otkrila da je pomno pratila prvo polufinalno vee, ali i otkrila da e saekati i drugo vee selekcije, pa tek onda izneti svoje miljenje:

– Sve je sjajno, ou je bio sjajan. Svi su bili sjajni, sve estitke finalistima, ali gledau i drugo polufinalno vee, pa u onda da komentariem finaliste – rekla je pop zvezda, teodgovorila da li ve ima svog favorita:

Foto: ATAIMAGES

– Pa nemam dok ne presluam i drugo polufinale. Mislim da je to fer – poruila je pevaica, pa prokomentarisala Zorijin nastup:

– Dobro je pevala. Bilo je dosta dobrih pesama i dosta dobrih nastupa, mada bilo je dosta iznenaenja u smislu nekih neprolazaka, ali Boe moj.

Zorja Paji sumirala utiske posle nastupa, pa otkrila da se ula sa JK (VIDEO)

sledea vest

Originalni tekst