Pevačica Vesna Zmijanac nedavno je operisana u Kliničkom centru Srbije, gde su joj doktori ugradili tri bajpasa. 

Lekari su pevačici savetovali da strogo miruje i pridržava se terapije, te da sačeka njihovo odobrenje za nastupe ili bilo kakvu vrstu naprezanja. 

Youtube printscreeen

Vesna Zmijanac

– Lekari su već godina unazad bili isključivi kada je Vesnino zdravlje u pitanju, pa su joj savetovali ugradnju bajpasa. Ona je tek sada shvatila da je stanje alarmantno pa je pristala da ga ugradi. Oni su joj i sada rekli da mora da promeni način života i da nastupi po čitavu noć nisu dobri za njeno zdravlje. Takav način života i česta putovanja nisu dobri ni za mnogo mlađe pevačice, a na za Vesnu koja ima zdravstvenih problema – kaže izvor blizak pevačici i dodaje:

– Ne znam da li će poslušati. Nikolija i Relja joj svakako savetuju da se pridržava svega što su joj doktori rekli. Oni su u pravu kada joj kažu da nema potrebe da radi jer je zaradila dovoljno da sada može samo da uživa. Međutim, Vesni je pevanje uživanje iako joj često bude naporno jer su to noćni sati, ali mislim da će se sada opametiti i prikočiti malo. Svakako, narednih dana neće sigurno raditi.

Promo

Vesna Zmijanac

Prema rečima izvora uz Vesnu su sve vreme stručni ljudi, ali i Nikolija koja svaki slobodan trenutak od poslovnih i porodičnih obaveza provodi uz nju.

– Posoperativni tok nije mnogo zahtevan ali će Vesna morati da vodi računa neko vreme i dolazi na redovne kontrole. Iako je želela da ode na Bukulju, to sada neće biti moguće dok ima kontrole i dok Nikolija želi da joj je blizu dok se ne oporavi. Uz nju su još uvek medicinske sestre, koje su angažovane privatno kako bi joj olakšale oporavak. Nikolija se trudi da dolazi što više, ali i ona ima obaveza što oko dece, što vezano za nastupe. Zato je i angažovale stručna lica koja joj pomažu i sve vreme su uz nju. Kada prođe prvih mesec dana od operacije, svi veruju da će Vesna moći da se preseli u svoju oazu mira, gde će joj prijati i čist vazduh. Međutim, dok doktori ne daju zeleno svetlo, Nikolija neće dozvoliti da Vesna ode na Kosmaj i tamo bude sama – završava izvor. 

Pošaljite nam vest, fotografiju ili snimak na 0648482459

Pratite nas na društvenim mrežama

Originalni tekst