Branka Sovrlić i njen suprug Sadik Pašić Paja nisu uspjeli da se ostvare kao roditelji, međutim, kako pjevačica ističe, sretna je što su pored nje odrastali sinovi njenog pokojnog brata za koje je mnogo vezana.

-Željela sam da imam djecu, ali se nije dalo. Prvo je ratni period bio mnogo stresan, pa i suprugu je poginuo otac… Kasnije sam htjela da idem na vantjelesnu oplodnju, jer sam znala da su neke moje kolegice išle i dobile barem po jedno dijete, ali sticajem okolnosti nisam otišla. Mislili smo: “Ma, ima vremena”, a vrijeme je samo odmicalo… Sretna sam što moj brat ima dvojicu sinova. Baš smo bliski, gledam ih kao svoje. Ponosna sam na njih što su završili fakultete i što su dobri ljudi – priča pjevačica koja je nakon toga izgubila brate, a od tragedije se nikada nije oporavila:

-Izgubila sam oca, a zatim majku prije deset godina, ali kada mi je brat preminuo, samo što mi srce nije stalo. To mi je mnogo teško palo! On je toliko bio dobar i zdrav, ali je dobio karcinom grla i umro – kazala je potreseno ona.

Originalni tekst