Pevača zdravlje ne služi kao nekada, a njegovo stanje dodatno su zakomplikovale saobraćajka i povreda na skijanju.

Miloš Bojanić radi na renoviranju svoje vile u Baošićima bez obzira na zdravstveno stanje, koje nije idealno, s obzirom na to da je pevač imao saobraćajku.

Foto: Aleksandar Jovanović Cile

 

– Gotovo je, došao je taj dan, samo da me Bog poživi. Zeza me malo levo koleno, na skijanju sam ga povredio. Prošle godine sam polomio ključnu kost, imao sam saobraćajku kada me je udarila žena dok sam vozio motor i meni su mišići otkazali. Sada mogu da hodam, ali više nisu za veliki napor. Nisam razmišljao na tu temu kad sam zimus odlazio na skijanje, mislio sam da sam onaj koji je bio pre 4 godine, ali eto… – rekao je Miloš za Grand.

On napominje da tek sada postaje svestan svojih godina.

Foto: Printscreen You Tube

 

– Četiri godine u ovim godinama nešto znače, nisam isti kao tad. I eto, na skijanju sam direktno ligamentima išao, bez mišića, i tako sam se i povredio. Pitao sam doktora šta da radim i on mi je rekao da se daća daje za 6 meseci i kad prođe to vreme, biće bolje. I tako je sad. Ja sam bolji, sad se odlično osećam – istakao je Bojanić.

Miloš tvrdi da će ovog leta sigurno povratiti svoju kondiciju i snagu koju je zbog nezgoda izgubio.

– Kad krenem po 4- 5 kilometara sa perajima da plivam, da ronim, ja moram da vratim svoju kondiciju – zadovoljno je rekao Miloš.

Miloš Bojanić stao u odbranu svog sina:

sledeća vest

Hronika

Sumnja se da je očuh-manijak mučio i svog sina (8): Tužilaštvo ispituje ulogu majke, dečak (5) i dalje u bolnici Svedoci pucnjave u Nišu: Mladić je ležao krvav na ulici i molio za pomoć Hapšenje u Smederevskoj Palanci: Lažne vračare pljačkale lakoverne građane

Hronika

Hapšenje u Smederevskoj Palanci: Lažne vračare pljačkale lakoverne građane

U saradnji sa Osnovnim javnim tužilaštvom u Velikoj Plani, u Smederevskoj Palanci su uhapšene P.DŽ. (21), K.P. (27) i J.V. (58), sve tri iz Jagodine, osumnjičene za produženo krivično delo teška krađa. One su, kako se navodi u krivičnoj prijavi, na teritoriji opštine Smederevska Palanka, u periodu od 10. maja do 3. jula, na naročito drzak način, dovođenjem u zabludu oštećenih, krale novac iz njihovih stanova.

JOŠ Hronika VESTI

Originalni tekst