TV voditeljka se oglasila za Informer i prokomentarisala napise da je sa svekrom Mišom Grofom na sudu zbog raskošne nekretnine.

Nikolina Pišek, nakon smrti supruga Vidoja Ristovića, odselila se u Zagreb i posvetila životu sa naslednicom Unom Sofijom. 

TV voditeljka je danas na društvenim podelila kadrove pametne vile koju je gradila sa pokojnim istoričarom umetnosti, a s obzirom na to da je Miša Grof u više navrata isticao da Nikolina na nju ne polaže prava, te da je u toku sudski postupak, mi smo je kontaktirali.

Foto: ATAIMAGES

 

Ne želim da komentarišem dotičnog gospodina. Želim mu da živi život najbolje što može. Sa njim ne vodim nikakav spor. Čovek izmišlja sporove za koje nema pravne osnove – bila je kratka Nikolina Pišek za Informer.

Podsetimo, u regionalnim medijima nedavno se pojavila informacija da je Nikolina Pišek odlučila da rentira vilu koju je gradila sa pokojnim suprugom, Vidojem Ristovićem, za šest hiljada evra mesečno.

Hrvatska voditeljka, navodno, nije uspela da proda luksuznu nekretninu od 420 m² za koju je tražila 1.700.000 evra, te se dala u potragu za podstanarom dubokog džepa.

Tada se za Informer oglasio i Miša Grof, koji je bio iznenađen jer, kako kaže, sa snajom nije u kontaktu od sahrane sina.

Foto: ATAIMAGES

 

– Nikolina izdaje vilu koju je gradio Vidoje mojim parama! Ja sa njom nemam kontakt. Poslednji put smo se videli na Vidojevoj sahrani. Sa Pišekovom imam nekoliko sporova koji miruju, ništa se ne dešava – rekao je tada Miša Grof za Informer. 

Haljina dve hiljade evra, cipele i tašna još toliko: Ceca kao divlja mačka, papreno skup stajling istakao kakva je bomba (FOTO)

sledeća vest

Hronika

Izboli Stefana nasred ulice, pa odšetali kao da se ništa nije desilo: Pet dana potrage za ubicama, ako ih vidite javite policiji

Hronika

Izboli Stefana nasred ulice, pa odšetali kao da se ništa nije desilo: Pet dana potrage za ubicama, ako ih vidite javite policiji

Ubice, Marko Daničić (23) i Vasilije Gačević (23), u noći između subote i nedelje, odšetali su iz Dunavske ulice nakon što su monstruozno ubili MMA borca, reprezentativca, Stefana Savića (23). Od njih već 5 dana nema ni traga ni glasa, a srpska policija raspisala je potragu za njima, ali i apelovala na sve građane koji imaju informacije o njima, da to prijave.

Hitna evakuacija putnika: Aerodrom Ove 3 žene u Srbiji zatekla je ista sudbina u februaru: Presudili im oni koje su volele Danima ga pratili: Određen pritvor osumničenima za ubistvo Milana Šuše u Zemunu Završeno suđenje roditeljima dečaka ubice! Evo kad se nastavlja (FOTO/VIDEO)

Originalni tekst