Miša Grof za svoje stanje krivi Nikolinu Pišek, ona se odmah oglasila.

Viktor Ristović, poznatiji kao Miša Grof, završio je u bolnici, navodno zbog sukoba koje ima sa Nikolinom Pišek, udovicom njegovog pokojnog sina Vidoja Ristovića.

Naime, kako se navodi, njemu je pozlilo zbog stresa jer nije siguran da li će uspjeti da povrati 800.000 eura koje je navodno pozajmio Nikolini za izgradnju i renoviranje vile u Zagrebu.

  • Viktoru je danima loše. On za sve krivi Nikolinu i sukob koji ima s njom. Posebno se priprema za početak suđenja, na kojima će, kako kaže, iznijeti sve dokaze koje ima protiv nje. Tvrdi da mu je kec u rukavu taj navodni dnevnik sa imenima snahinih ljubavnika. Mi taj dnevnik nismo vidjeli, moguće je i da je sve izmislio kako bi iznervirao Nikolinu. Stariji je čovjek, sav ovaj stres od kada je Vidoje preminuo je mnogo uticao na njega iako on to ne želi da pokaže – prenosi Kurir.

Na sve se oglasio i Miša Grof:

  • U bolnici sam zbog stresa koji mi je prouzrokovala gospođica Nikolina. Svaki dan idem na terapije i infuzije. Imao bih svašta da kažem, ali trenutno nisam u mogućnosti.

O njegovom stanju se za pomenute medije oglasila i Nikolina Pišek.

  • Žao mi je zbog njegovog stanja! Una i ja ćemo moliti za njega! – rekla je ona.

(express/alo)

Originalni tekst