Poznati TikToker i opasni momak iz Sarajeva Mirza Hatić, koji je bio na robiji, danas je ranjen u bosanskoj prijestolnici.

Na području Baščaršije u Sarajevu došlo je do ozbiljnog incidenta pucnjave u kojem je povrijeđen Mirza Hatić. Prema informacijama iz Operativnog centra MUP-a Kantona Sarajevo, incident se dogodio u ulici Bravadžiluk, gdje je došlo do upotrebe vatrenog oružja. Mirza Hatić pretrpio je povrede, naročito desne noge.

Podsjećamo, Mirza Hatić je povezivan sa Majom Marinković, a nakon njegon raskida sa Bilalom Brajlovićem pisalo se da su njih dvoje u ljubavnoj vezi, a na društvenim mrežama osvanule su i zajedničke fotografije.

Za Kurir se oglasila Maja koja je rekla da ne poznaje Mirzu.

-Nisam upoznata šta se desilo. Ne poznajem čovjeka, slikao se sa mnom jednom kada su se slikali mnogi ljudi u Sarajevu, ništa više od toga – kratko je rekla Maja Marinković.

Bivši robijaš je svojevremeno na društvenoj mreži Tik Tok vrijeđao Dalilu Dragojević.

Naime, tokom uživo prijenosa njih dvoje su igrali popularni meč na TikToku, a opklada za onog ko izgubi je bila da mjauče. Međutim, Dalili se to nije dopalo, pa je napravila problem.

Originalni tekst