Ona je u tome i uspela, barem pravnim putem, ali je onda je ta presuda kojoj se toliko nadala ukinuta.

Nedavno je još jedan slučaj okončan, a ovog puta u korist bivše pevačeve ljubavnice, u  pitanju je krivična prijava koju je Miroslav Ilić podneo protiv nekadašnje ljubavnice za krivično delo povrede tajne postupka, a tim povodom se sada ponovo oglasila Mirjana Antonović na Facbooku, gde je iznela sve detalje.

Ova objava je za zve one koji su pobrkali činjenice u vezi Devinove borbe sa ocem, Miroslavom Ilićem. Prvo što želim da kažem, po stoti put, nisam ja ta koja tužim Miroslava. Ne tužim ga ja već njegov sin. Ja nisam jurila ili svetila se Miroslavu svih godina dok je Devin rastao. Tada mi je bio najpotrebniji da izdržavamo i vodimo brigu o detetu. Tad je bio mlad pa ga bez obzira nisam jurila, zasto bi ga jurila unhappy? Devin je pokušao na fin način sa Miroslavom, ali kad je pročitao neke uvrede koje su bile usmerene meni, odlučio je da ga tuži, unhappy je to sve zahvatilo veći oblik – napisala je Mirjana pa nastavila:

Marko Pantić

 

Miroslav čini jednu grešku za drugom, sve to što radi čini Devina jos upornijem. Ja sam tu samo da pružim sinu podršku. Meni nije potrebna niti slava niti novac u Srbiji. Da me slava interesirala imala sam i imam mnogo veće mogućnosti. Devin je vrhunski lekar u Americi i on nema vremena stalno da se odaziva Miroslavljevim glupostima. Viši sud je pregledao sve dokaze, saslušao svedoke i nakon toga odlučio da su Miroslav Ilic i Devin otac i sin. Mislili smo da se konačno ova tragi komedija završila, međutim izgleda da veze i vezice rade preko vremena, tako da Miroslav ponovo uspeva i dalje da razvlači ovu groznu situaciju. Ne bi me iznenadilo i da maltretiraju sudkinju koja je pravedno odlučila. Izgleda da je Miroslav bio u pravu kad nam je zapretio i rekao da je Beograd njegov. Nadam se da nije tako. Treba se tu čovek upitati ko koga juri i proganja? Njihova taktika je da izvrše pritisak na majku da bi slomili sina – dodala je ona na svom Fejsbuk profilu i zaključila:

Informer DN

 

Istina je da Devina to sve pogađa, posebno što zna da to dolazi od strane oca. Tačno je da želi da me zaštiti, ali mu ja nikad neću dozvoliti da zbog mene, ne dođe pause svog cilja, pa makar završila u zatvoru. Devin samo čeka odluku Apelacionog suda pa makar kakva bila, da bi ako bude potrebno, predao celi slučaj na međunarodni sud. Sledeće ročište je u aprilu. Idemo dalje. Mislim da je svima postalo jasno koliko je potrebno da se sprovede Devinov Zakon- napisala je ona.

Ona je u tome uspela, barem pravnim putem, ali je onda ta presuda ukinuta.

Pošaljite nam vest, fotografiju ili snimak na 0648482459

Pratite nas na društvenim mrežama

Originalni tekst