Majka rijaliti učesnice smatra da je vreme da njena ćerka konačno kaže zbogom reperu.

Nakon što je odlučeno da će se na imanju u Šimanovcima organizovati svadba Stanislava Krofaka i Mione Jovanović, Nenad Aleksić Ša je potpuno izgubio živce i ne može da se smiri. Iako je prvo nudio da joj plati kaznu, kasnije je odlučio da bude kum i pomogne u organizaciji. Međutim, svima je bilo jasno da mir neće dugo trajati, pa je vrlo brzo nastala žestoka svađa, tokom koje je Ša urlao, plakao i žestoko se vređao sa Mionom, pa čak u jednom momentu i raskinuo sa njom

Foto: Printscreen/Youtube/TV Pink

 

Povodom svega što se dans desilo u „Eliti“ oglasila se majka Mione Jovanović i na svojoj društvenoj mreži Instagram objavila poruku za ćerku.

Foto: Printscreen/Instagram/bnastic.13

– Šta ti još treba da staviš tačku sa Pantera si spala na… Vreme je kćeri da kažeš pa, pa čika Ša. Reci zbogom ucenama, uvredama, ponižavanju, izdaji, manipulaciji. Uživaj u narednim danima, budi borac i budi jaka, voli te najjači borac na svetu, majka – glasila je njena objava.

Foto: Jutjub/Zadruga Official

 

Ni porodica Nenada Aleksića ne gleda blagonaklono na ono što se danas događalo u rijalitiju. Iako nije želeo da komentariše karambol koji je nastao reperov otac je rekao da mu je žao zbog svega što njegov sin prolazi.

– Situacija je takva da je meni njega žao. Žao mi je što se on sam sebe uvlači u takvu situaciju da se pati i da dolazi do takvih njegovih brzih reakcija. Žao mi ga je što sebe dovodi u ovu situaciju – rekao je  Zoran Kiza Aleksić za Pink.rs

Drama na imanju u Šimanovcima! Ša izgoreo zbog svadbe Mione i Stanislava, kukao na sav glas, pa raskinuo vezu! (VIDEO)

sledeća vest

Originalni tekst