Miona se složila sa Stanislavom da je Maja smrdela na alkohol i cigarete, zbog čega je Marinkovićeva pobesnela.

Sinoć je za vreme emisije „Pitanja gledalaca“ došlo do sukoba između Maje Marinković i Mione Jovanović

Naime, ukućanima je prvo pušten klip na kom se čuje kako Stanislav Krofak zamera Maji što puši cigarete i pije alkohol, zbog čega njoj nije bilo svejedno. Miona je to iskoristila i napala svoju rivalku, rekavši da momci beže od nje jer smrdi na alkohol. 

Foto: Youtube printscreen

 

– Šta da kažem na ovo? Olešila se bila, bila je pijana ko letva i smrdela je na koktele – izjasnila se Miona, a Maja je skočila kao oparena: 

– Nisam bila letva pijana, nego sam popila malo više. Šta hoće ova?! Ona ne daje odgovore konkretne kada se puste njeni klipovi, sa bivšim dečkom dok pravi od Ša budalu najveću, seljančuro jedna, profuk*ačo jedna provincijska, to je moje mišljenje o njoj – započela je Maja. 

Foto: Youtube printscreen

 

– Ja neću da stojim pored nje, posle mogu da komentarišem – poručila je Miona i otišla u pušionicu. 

– Pa nećeš naravno da se kompleksiraš, zato ne dolazi na bazen, ne sme da se skine pored mene bruka i sramota ovakva ko tetka neka, bela ko krpa, lepo je Stanislav rekao da je propala. Sve najgore mislim o njoj – zaključila je Marinkovićeva. 

Foto: Youtube printscreen

 

– Na šanku ti je granica, šank je tvoja granica. Nju niko ne ponižava, ona se sama ponižava – rekla je Jovanovićeva.

– Suština je da je on grlio, ljubio i mazio dok su bili u vezi, a sada je tera u pi**u materinu, čovek joj je rekao da smrdi i to je činjenica – rekao je Mića.

ŠOK OBRT! Indi frapirana saznanjem Informera da je u policiji bila zbog Zorana Marjanovića, otkrila u kakvim je odnosima bila sa Jelenom

sledeća vest

Vesti

Vesić: Železnička stanica Novi Sad od danas potpuno u funkciji (FOTO)

Društvo

Vesić: Železnička stanica Novi Sad od danas potpuno u funkciji (FOTO)

Ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Goran Vesić prisustvovao je danas puštanju u rad dela stanične zgrade Železničke stanice Novi Sad i najavio da će do kraja avgusta ili početkom setpembra biti završene sve druge stanice na brzoj pruzi između Novog Sada i Subotice, koja bi trebalo da bude puštena u saobraćaj najkasnije početkom decembra.

Tu obraz nije kao traktorska guma, tu obraza nema: Jovanov razotkrio brutalne laži Šolakovih medija! Ministar Gašić nakon svečanosti: Srbija ceni ljude koji ulažu u svoje znanje da bi bolje služili otadžbini!

Društvo

Ministar Gašić nakon svečanosti: Srbija ceni ljude koji ulažu u svoje znanje da bi bolje služili otadžbini!

Izaslanik predsednika Republike i vrhovnog komandanta Vojske Srbije Aleksandra Vučića, ministar odbrane Bratislav Gašić, prisustvovao je danas svečanosti povodom završetka školovanja 13. klase Visokih studija bezbednosti i odbrane (VSBO) i oficira 67. klase Generalštabnog usavršavanja (GŠU) Škole nacionalne odbrane „Vojvoda Radomir Putnik“ i tom prilikom je poručio da Srbija visoko ceni vredne i motivisane ljude koji ulažu u svoje znanje i obrazovanje da bi svojoj otadžbini služili bolje i marljivije, saopštilo je Ministarstvo odbrane

Užički gimnazijalci opet

Originalni tekst