Mina Kostić odrasla je u bedi, ali toga se nikada nije stidela. Pevačica je više puta govorila o svom teškom detinjstvu i usvajanju.

Minini roditelji Alija i Zoja, pored nje, imali su još devetoro dece. Svi su živeli u trošnoj kućici u prigradskom naselju Ledine, dok Mina nije data na usvajanje kao petogodišnja devojčica.

Foto: ATAIMAGES

 

Nju je prihvatila i odgajila Duda Ivanović, tetka popularnog repera Ivana Ivanovića Đusa, sa kojim je Mina kasnije snimila i duetsku pesmu.

Kostićeva je u njenom domu živela kao princeza, a do danas nije zaboravila na svoju biološku porodicu. O teškom detinjstvu više puta je govorila i nikada se nije stidela svog porekla.

Foto: ATAIMAGES

 

– Moja mama je rodila desetero dece i četvoro pobacila – rekla je pevačica jednom prilikom.

Mina se i kasnije suočila sa brojnim životnim nedaćama, a velika porodična tragedija joj je promenila život. Njena rođena sestra se udavila u tinejdžerskom dobu.

 

Kaja Ostojić ima novog dečka! Pevačica objavila fotografije sa izabranikom, pršte poljupci, a tu je i prsten... (FOTO)

sledeća vest

Vesti

Nebojša Bakarec: Organizovana kriminalna grupa na čelu sa Đilasom!

Kolumne

Nebojša Bakarec: Organizovana kriminalna grupa na čelu sa Đilasom!

Dragan Đilas je danas nastavio svoj sunovrat. Poslednjih dana je zaista psihički i mentalno popustio. Pre pet dana, u emisiji „Utiskak nedelje“ Đilas je naglas računao i napravio tri katastrofalne računske greške. Rekao je da on može da razgovara sa 30 građana na sat, za 10 sati to je 6 do 7 hiljada, rekao je Đilas! Dete u drugom razredu osnovne škole zna da je 30×10=300, a ne 6 do 7 hiljada. Đilas je dalje naglas pogrešno računao – 7 hiljada dnevno, to je za godinu dana (365 dana) – 80 hiljada!?! 7000×365 nije 80.000, već 2.555.000! Đilas je svoj račun završio trećom greškom kada je rekao da 7 hiljada, puta 365 dana, tokom 10 godina, iznosi 800.000! 7000x365x10 nije 800.000 već 25.550.000! Đilas tvrdi da je završio mašinski fakultet. Kako je mogao da završi ovaj fakultet sa katastrofalnim znanjem matematike? Da ponovim, Đilas kaže da je 30 puta 10 jednako 6 do 7 hiljada!

Uznemireni su i Srbi i Bošnjaci! Vučić o incidentima u Novom Pazaru: 21 kamion ušao u Šestovo, deo naseljen Srbima Gledajte dokle taj bezobrazluk ide! Vučić o pozivu Kvinte: Video sam da neki pokušavaju da drže pridike Srbija će se suprostaviti NATO-u! Predsednik Vučić ima tri pitanja za Alijansu! Srbima počele masovno da stižu ove koverte! Ko je krio poreklo imovine, sledi mu drastična kazna

Originalni tekst