Svi uključeni u bezumni teroristički akt Fatona Hajrizija koji je ubio policajca Nikolu Krsmanovića biće izvedeni pred lice pravde i najstrože sankcionisani, saopštilo je Ministarstvo pravde, a prenosi N1.

Ministarstvo pravde je pozdravilo uspešno okončanu potragu za učiniocem terorističkog napada Fatonom Hajrizijem, čestitajući svim pripadnicima Ministarstva unutrašnjih poslova i bezbednosnih službi na iskazanom profesionalizmu i posvećenosti zaštiti bezbednosti Republike Srbije i njenih građana.

U saopštenju su izrazili uvernje da će svi uključeni u ovaj bezumni teroristički akt biti izvedeni pred lice pravde i najstrože sankcionisani.

Istovremeno Ministarstvo pravde najoštrije osuđuje svaki teroristički akt, ma gde bio izvršen i ma ko bio njegov učinilac, piše u saopštenju.

Podsećamo, jedan policajac je podlegao povredama, a drugi je teško ranjen u pucnjavi koja se dogodila 18. jula, u Loznici. Na pripadnike policije ispaljeno je nekoliko hitaca. Napadač je prvobitno identifikovan kao Hаjziri Artаn. Ispostavilo se, međutim, da je došlo do zamene identiteta jer je osumnjičeni za ubistvo, Faton Hajrizi, putovao sa dokumentima svog brata Artana. Policija je ta dokumenta i pronašla na mestu ubistva.

Post Views: 23

Originalni tekst