Ministar odbrane i predsednik SNS Miloš Vučević boravio u Vranju: Bez obaveštenja za medije o poseti 1Bez najave za medije:Vučević u Vranju. Foto SNS Vranje

Ministar odbrane i predsednik SNS Miloš Vučević tokom jučerašnje posete Vranju o kojoj su obavešteni samo prorežimski mediji razgovarao je sa rukovodstvom Kompanije Jumko i funkcionerima Gradskog odbora naprednjaka. Novinarima su danas prosleđena saopštenja.

Ministar Vučević istakao je da je zadovoljan onim što je čuo tokom sastanka sa rukovodstvom kompanije Jumko, o poslovanju i planovima za buduću saradnju sa Ministarstvom odbrane i Vojskom Srbije.

Ocenjujući „Jumko“ kao jedan od najznačajnijih privrednih subjekata Srbije, ministar Vučević naglasio je da je interes Ministarstva odbrane i Vojske Srbije da kupuje opremu i proizvode te kompanije te da će i u narednom periodu ostati dobar kupac.

Analizirajući prethodnu godinu, direktor Trajković naglasio je da je učešće Ministarstva odbrane i Vojske Srbije i Ministarstva unutrašnjih poslova u poslovanju kompanije više od 80 odsto, što govori u prilog odličnoj saradnji.

Ostavka Aleksandra Vučića na mesto predsednika Srpske napredne stranke (SNS) nije njen kraj i raspad, mi smo ista knjiga, samo nova stranica u novim pobedama SNS-a, kazao je nedavno izabrani lider naprednjaka Miloš Vučević u susretu za rukovodstvom i članstvom odbora ove partije u Vranju, saopšteno je iz Gradskog odbora SNS u Vranju.

Vučević je obišao Gradski odbor SNS-a u Vranju i opštinske odbore u Pčinjskom okrugu, a ispred upravne zgrade Jumka obratio se članovima i simpatizerima, poručivši tom prigodom da je podrška koju SNS ima na jugu Srbije „srce i snaga iz koje se crpe neophodno da u vremenima zloupotrebe ljudske tragedije stranka ostane najjača u odbrani pravih nacionalnih vrednosti“.

„Jedinstvo je jedini motor razvoja i očuvanja onoga što smo postigli“, kazao je Vučević, preneo je portal Vranje News.

Srpska napredna stranka, dodao je on, „raspoložena je da učestvuje u budućem pokretu Za narod i državu, koji će voditi Aleksandar Vučić“ i to, kako je kazao, „kao prvi vagon do lokomotive brzog voza razvoja Srbije“.

Novinari većine medija sa danom zakašnjenja obavešteni su o poseti Vučevića Vranju, koja je usledila iznenadno, a nakon prvih građanskih  protesta „Srbija protiv nasilja“ koji su u subotu održani u Vranju.

Više vesti iz ovog grada čitajte na posebnom linku.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Originalni tekst