Novak Đoković plasirao se u četvrtfinale Vimbldona, a njegova supruga, Jelena Đoković, bodrila ga je sa tribina sve vreme.

Jelena se danas pojavila u stajlingu koji svi na društvenim mrežama komentarišu. Naime, ona se odlučila za usku kratku haljinu roze boje sa golim ramenima, stavila je beli šešir kao modni detalj, nakit i naočare za sunce.

Inače, minđuše koje je Jelena nosila su sa osamnaestokaratnim zlatom i dijamantima čija je cena 5.170 evra.

Foto: EPAIMAGES

 

Komentari na račun njenog izgleda su se nizali na mrežama, a mnogi kažu da je prava dama.

“Prava dama”, “savršeno i elegantno”, “prelepa”, samo su neki od komentara.

Jelena Đoković, inače, poseduje kolekciju skupocenih detalja, o čemu se ranije pričalo u javnosti.

Supruga Novaka Đokovića uvek odiše elegancijom i prefinjenošću.

Foto: EPAIMAGES

 

Na jednom Novakovom meču na kom je bila mnogi su primetili minđuše u obliku deteline koje je nosila. Na internetu se može videti da njihova cena iznosi 11.000 evra. Ona, inače, poseduje više različitih minđuša pomenutog brenda.

Gde da gledate Informer TV?

INFORMER TV možete da gledate na kablovskim kanalima Telekoma na sledećim platformama: Iris TV pozicija 120, Iris GO pozicija 31, ‘Supernova’ i ‘Supernova’ (move n go) pozicija 20, m:SAT TV pozicija 19; Orion TV na poziciji 20 i Orion aplikacija na poziciji 20; Crna Gora – TV Plus pozicija 257 i m:SAT TV na poziciji 26; Bosna i Hercegovina – m:SAT TV pozicija 25 za teritoriju Republike Srpske i 35 za teritoriju Federacije BiH; Severna Makedonija – u okviru aplikacije mPlay na poziciji 7 mtel i u okviru m:SAT TV ponude na poziciji 47; Aplikacije ‘Arena klaud’ i “Klik TV” ili na portalu informer.rs

Originalni tekst