Minu su ismejali zbog toga što reklamira, kako kažu “kondom za čašu”, a ona se odmah oglasila i žestoko odgovorila.

Bivša učesnica rijalitija “Zadruga”, Mina Vrbaški promenila je profesiju.

Mina je nakon izlaska iz rijalitija, odlučila da ostavi rijaliti karijeru po strani, pa je tako počela da radi kao medicinska radnica u jednoj privatnoj klici, ali je i sa tim zanimanjem vrlo brzo završila. Ona je sada odlučila da prodaje jedan vrlo zanimljiv predmet na internetu.

Naime, reč je o navlaci za čašu koju možete nositi svuda sa sobom, kako bi izbegli mogućnost da vam neko sipa nešto u piće. 

Ovaj Minin potez je brzo naišao na osudu, a mnogi su je ismejali, rekavši da reklamira “kondom za čašu”. 

Foto: ATAIMAGES

 

Tim povodom se Mina odmh oglasila i žestoko odgovorila svima. 

– Ovaj proizvod nam pruža primarnu zaštitu od nasilnika, nije svemoguć, toga smo svi svesni, ali umesto traženja mana, probajte da podignete i svoju, ali i kolektivnu svest o nasilju i pretnjama koji nas okružuju. Bila bih jako srećna kad bi u klubovima i na festivalima širom regiona bilo dostupno ovako nešto – napisala je ona na Instagramu. 


Gde da gledate Informer TV?

INFORMER TV možete da gledate na kablovskim kanalima Telekoma na sledećim platformama: Iris TV pozicija 120, Iris GO pozicija 31, ‘Supernova’ i ‘Supernova’ (move n go) pozicija 20, m:SAT TV pozicija 19; Orion TV na poziciji 20 i Orion aplikacija na poziciji 20; Crna Gora – TV Plus pozicija 257 i m:SAT TV na poziciji 26; Bosna i Hercegovina – m:SAT TV pozicija 25 za teritoriju Republike Srpske i 35 za teritoriju Federacije BiH; Severna Makedonija – u okviru aplikacije mPlay na poziciji 7 mtel i u okviru m:SAT TV ponude na poziciji 47; Aplikacije ‘Arena klaud’ i “Klik TV” ili na portalu informer.rs

Kačavenda uhvaćena u nudističkom kampu! Milena ponosno prošetala plažom i pokazala svoje telo (FOTO)

sledeća vest

Originalni tekst