Mina je istakla da je njen cilj samo da skrene pažnju ljudima da vode računa o svojoj bezbednosti u izlasku.

Mina Vrbaški je nakon izlaska iz rijalitija, odlučila da ostavi rijaliti karijeru po strani, pa je tako počela da radi kao medicinska radnica u jednoj privatnoj klici, ali je i sa tim zanimanjem vrlo brzo završila. Ona je sada odlučila da prodaje jedan vrlo zanimljiv predmet na internetu.

Naime, reč je o navlaci za čašu koju možete nositi svuda sa sobom, kako bi izbegli mogućnost da vam neko sipa nešto u piće. 

Mina se tim povodom oglasila na svom Instagramu, rekavši da je dosta ljudi ismejalo nju jer reklamira “kondom za čašu”, pa je pokušala ljudima da objasni koliko je koristan pomenuti predmet. 

Foto: Instagram printscreen/minavrbaski

 

– Naišla sam u proteklih 24h na mnoštvo negativnih komenara poput onih “kondom za čašu” ne može nikome da pomogne samo zato što sam ga ja predstavila! Zatim imamo dežurne sumnjičavce koji ne veruju da neko “besplatno” sipa drogu u piće, da to može da uradi konobar pre nego što nam stigne piće, da mogu da ubace kroz slamčicu. Ovo sve jeste tačno, ali samim činom stavljanja zaštite na svoju čašu već ste dali prvi znak potencijalnom nasilniku da ste oprezna osoba, a i pored toga ako želi da vam sipa nešto u piće, otežali ste mu da to uradi neprimetno. Sve u svemu, ova debata može da ide u beskraj i verujte mi ja mogu da se objašnjavam do sutra, ali probajte svoju energiju umesto na mene da trošite na neke pametnije stvari i svet će biti mnogo lepše mesto – napisala je Mina u svojoj objavi.


Gde da gledate Informer TV?

INFORMER TV možete da gledate na kablovskim kanalima Telekoma na sledećim platformama: Iris TV pozicija 120, Iris GO pozicija 31, ‘Supernova’ i ‘Supernova’ (move n go) pozicija 20, m:SAT TV pozicija 19; Orion TV na poziciji 20 i Orion aplikacija na poziciji 20; Crna Gora – TV Plus pozicija 257 i m:SAT TV na poziciji 26; Bosna i Hercegovina – m:SAT TV pozicija 25 za teritoriju Republike Srpske i 35 za teritoriju Federacije BiH; Severna Makedonija – u okviru aplikacije mPlay na poziciji 7 mtel i u okviru m:SAT TV ponude na poziciji 47; Aplikacije ‘Arena klaud’ i “Klik TV” ili na portalu informer.rs

Tuga u domu Suzane Mančić, ostala bez još jednog člana porodice:

sledeća vest

Vesti

Potraga za vlasnikom pitona! Zmija prestravila stanare zgrade u Novom Sadu Detalji drame na letu Beograd - Iraklion: Pijana Francuskinja pravila haos Nastavlja da otima tuđe! Kurti krenuo u komadanje Severne Makedonije

Politika

Nastavlja da otima tuđe! Kurti krenuo u komadanje Severne Makedonije

Nezavisni poslanik Skender Redžepi, koji je bio deo Alternative, zatražio je na sednici parlamenta Severna Makedonije na kojoj se raspravlja o ustavnim amandmanima, da se prilikom izmena Ustava koji će biti urađeni u narednom periodu izbriše formulacija o albanskom jeziku kao jeziku kojim govori “20 odsto stanovništva”.

Vučić nakon Mađarske putuje u Grčku: Predsednik u ponedeljak učestvuje na večeri za lidere regiona Predsednik Vučić u dvodnevnoj poseti Mađarskoj

Politika

Predsednik Vučić u dvodnevnoj poseti Mađarskoj

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić boraviće od danas u dvodnevnoj poseti Mađarskoj tokom koje će prisustvovati ceremonijama obeležavanja Dana državnosti Mađarske i otvaranja Svetskog prvenstva u atletici – Budimpešta 2023.

Originalni tekst