KK Partizan sinoć je u prepunoj Areni nakon velikog preokreta u poslednjoj četvrtini poražen od Olimpijakosa rezultatom 69:74.

Pored Najdžela Vilijams-Gosa, koji je, može se reći, sa dve trojke na isteku napada presudio Partizanu, još jedan bivši igrač crno-belih sinoć se našao u Areni.

Naravno, reč je o Nikoli Milutinovu.

Srpski reprezentativac je uoči meča dobio poseban poklon od svog bivšeg tima, ali nekim navijačima je to zasmetalo, pa su se čuli i zvižduci i pogrdno skandiranje.

„Hoću da se zahvalim Partizanu na poklonu, proveo sam prelepe godine ovde, da nije bilo Partizana ne bi bilo ni mene gde sam sada“, rekao je nakon utakmice Milutinov.

„Što se tiče navijača, sa neke strane razumem zvižduke. Ne osećam ništa loše prema njima. Mora da je to iz razlog što igram za Olimpijakos, s druge strane možda nešto što se desilo na prvoj utakmici. Kad god sam igrao za nekoga, trudio sam se da pobedim. Čak i kad igram protiv rođenog brata, radujem se kad pobedim. Uvek ću se truditi da dam sve od sebe za klub koji predstavljam“ rekao je Milutinov za SK.

Post Views: 67

Originalni tekst