OTAC Miloša Stojanovića koji je ranjen na Badnji dan u okolini Štrpca, na Kosovu i Metohiji, Zvonimir kaže da se njegov sin oseća dobro, da se još ne zna kada će biti otpušten iz bolnice, ali i dodaje da se plaši za bezbednost svoje porodice.

МИЛОШ У ШОКУ И ВИДНО ПОТРЕШЕН Отац рањеног младића: Плашимо се за своју безбедност, али морамо даље

Foto: Kosovo onlajn

– Bio sam kod Miloša sinoć, on je i dalje u bolnici u Gračanici, oseća se dobro, ali i dalje vidno potrešen i u šoku od svega što se dogodilo i sve mu to, kao i svima nama, teško pada – rekao je Zvonimir Stojanović za TV Prvu.

On je izrazio nadu da će se njegov sin brzo oporaviti i pridružiti se porodici, što je kako je rekao i njegova, a i želja cele porodice.

– Želeo bih da se zahvalim osoblju bolnice u Gračanici koji su zbrinuli povređenu decu, sa porukom i od Stefana i od Miloša da se to nikome više nikada ne dogodi – rekao je Stojanović.

Dodao je da porodica nema tačne prognoze kada će Miloš izaći iz bolnice.

– Još smo u teškom stanju. Kako vreme prolazi sve više razmišljamo o tome šta je sve moglo da se desi. Ali Bogu hvala dobro je bilo kako je moglo – ističe on.

Stojanović kaže da ga je vest o ranjavanju sina zatekla kod kuće.

– Radio sam u dvorištu nešto kada sam dobio poziv iz ambulante Štrpce, rekli su mi da se nešto desilo i da bi trebalo da dođem. To su bili najtežih i najdužih 10 minuta u mom životu, dok nisam stigao i video svoje dete i Stefana. Ne znate koji je stepen povreda, ne znate ništa. Bilo mi je malo lakše kada sam ih video i shvatio da su živi – rekao je Stojanović.

Dodaje da se plaše za svoju bezbednost.

– Naravno da se posle svega plašimo za svoju bezbednost, ali šta da radimo, moramo dalje – rekao je Stojanović.

Kaže da niko nije očekivao ni u snu da će neko pucati na decu na Badnji dan i istakao da je njegova želja da se ovo više nikada ne ponovi.

BONUS VIDEO: DALIBOR JEVTIĆ ZA “NOVOSTI”: Bez obzira na sve, neće da nas uplaše

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Originalni tekst