Naslovna Magazin Miloš se pojavio u Slagalici i JEDNIM POTEZOM OD 12 SEKUNDI ŠOKIRAO...

Miloš se pojavio u Slagalici i JEDNIM POTEZOM OD 12 SEKUNDI ŠOKIRAO SVE


Novi rekord u Slagalici!Original Article

Must Read

Posle 25 godina braka POZNATI GLUMAČKI PAR saznao da su u KRVNOM SRODSTVU – HOLIVUD BRUJI O OVOM SKANDALU!

Poznati glumački par Kevin Bejkon i Kira Sedžvik su 32 godine u braku, a njihovu ljubav nije uspelo da poremeti ni to što su ranije saznali da su rođaci. ŽIVOTNA PRIČA OD KOJE SE SRCE KIDA! Sahranio je dete, devojku i najboljeg druga....Tužna sudbina SLAVNOG GLUMCA! KAO SAV NORMALAN SVET! Glumica BRANKA KATIĆ oduševila BEOGRAĐANE, svi su gledali u nju! (FOTO) ŽIVOTNA PRIČA OD KOJE SE SRCE KIDA! Sahranio je dete, devojku i najboljeg druga....Tužna sudbina SLAVNOG GLUMCA! sledeća vest Naime, nakon 25 godina braka su oni saznali da su dalji rođaci i do tog otkrića došli su slučajno kada su gostovali u emisiji "Finding Your Roots", koja se bavi proučavanjem porodičnog stabla poznatih. Domaćin emisije, Henri Gejt Luis, pokazao je DNK dokaze koji ilustruju da su Kira Sedžvik i sedam godina stariji Kevin Bejkon rođaci u devetom kolenu. ZAVRŠIO U URGENTNOM! Informer saznaje - Glumac PAO SA BINE, 6 KOPČI NA GLAVI! MILAN MARIĆ ISKRENO O LJUBAVNOM ŽIVOTU: Ja sam čovek koji UVEK VO..

На руском полуострву Јамал регистровано највеће познато станиште моржева

На руском полуострву Јамал регистровано највеће познато станиште моржева Путовања 26 октобар 2020 Russia Beyond Слика екрана / instagram @artyukhov_da На обали Карског мора регистровано је највеће међу стручњацима познато копнено станиште моржева. Управо овде допливало је ове године између три и пет хиљада. Недвосмислено је да моржеви знају шта је плажа и да им се код нас дефинитивно допало. Научници Арктичког научно-истраживачког стационара Института за проучавање биљака и животиња Уралског одељења Руске академије наука пронашли су највеће досада познато копнено станиште моржева. Ово је на свом налогу на друштвеној мрежи инстаграм написао губернатор Јамалско-ненецког аутономног округа Дмитриј Артјухов. „Наши научници управо су се вратили из експедиције са рта Тиутеј Сале у преводу Рт моржева. Управо овде допливало је ове године између три и пет хиљада моржева. На обали Карског мора регистровано је највеће међу стручњацима познато копнено станиште моржева”, написао је он. ..

Administrativni odbor razmotrio ostavke budućih ministara na poslaničke funkcije

Administrativni odbor razmotrio ostavke budućih ministara na poslaničke funkcije Published: 26.10.2020 Na današnjoj sednici Odbora za administrativno-budžetska i mandatno-imunitetska pitanja razmatrane su ostavke na funkciji narodnih poslanika, između ostalog, Maje Gojković, Branislava Nedimovića, Marije Obradović, Radomira Dmitrovića i Milana Krkobabića, saopšteno je iz parlamenta. Skupština Srbije Foto: Srđan Ilić Odbor je predložio da Narodna skupština konstatuje prestanak mandata imenovanim narodnim poslanicima. Svi navedeni poslanici svoj rad trebalo bi da nastave u izvršnoj vlasti, pošto se nalaze na spisku budućih ministara, koji je u nedelju objavila mandatarka za sastav nove Vlade Srbije Ana Brnabić. Naime, Ministarstvo za brigu o porodici i populacionu politiku vodiće Ratko Dmitrović sa liste SPAS, dok će Ministarstvo za brigu o selu voditi Milan Krkobabić. Ministarka kulture i informisanja biće dosadašnja predsednica parlamenta Maja Gojković, Nedimović će ostati na če..

Izgled ovog psa šokirao je svet, NIKO NIJE MOGAO DA VERUJE DA JE VLASNIK MOGAO TOLIKO DA GA ZAPUSTI! Danas, izgleda ovako! (FOTO)

„Zamolio sam ga zdravstvenu knjižicu psa, nije je imao kod sebe. Rekao je da je pas pripadao njegovoj ćerki koja se odselila u Pariz. Nakon podužeg razgovora shvatio sam da uopšte ne shvata na šta mu ukazujem. Tvrdi da je psa prao, a ja sam mu uzvratio da je vidljivo da je reč o sistematskom višegodišnjem zanemarivanju koje se smatra zlostavljanjem. Iako je bio na lancu, imao je posudu sa hranom i čistom vodom“, napisao je na Fejsbuku Bertrand Ševalije koji je objavio i šokantne fotografije ovog havanskog bišona. 10 stvari koje možda niste znali o PABLU PIKASU! Bio je jedan od najvećih umetnika XX veka, A OPTUŽEN JE DA JE UKRAO MONA LIZU! PILA JE KAFU ČITAV ŽIVOT, a onda je odlučila da na MESEC DANA PRESTANE! Desilo se nešto NEOČEKIVANO! 10 stvari koje možda niste znali o PABLU PIKASU! Bio je jedan od najvećih umetnika XX veka, A OPTUŽEN JE DA JE UKRAO MONA LIZU! sledeća vest Kad je vlasnika upozorio da će slučaj prijaviti policiji, ovaj se predomislio i obećao da će zakazati..