Ekipa Granda posjetila je Miloša Bojanića u njegovoj luksuznoj vili u Baošićima i u razgovoru saznala da je imao saobraćajku, kao i da mu je zdravstevno stanje bilo ugroženo zbog povrede na skijanju.

Uprkos povredama koje je doživio prošle godine, pjevač se ne zaustavlja već sam, sa svojim deset prstiju i dalje renovira kuću na Crnogorskom primorju i čeka trenutak kad će potpuno da se oporavi kako bi se prepustio omiljenom hobiju – ronjenju.

Miloš je za više od 50 godina na estradi mnogo radio, zaradio, uložio i gradio, a za Grand je otkrio kad će da se zaustavi i da li će konačno u osmoj deceniji početi da uživa u plodovima svoga rada.

  • Gotovo je, došao je taj dan, samo da me Bog poživi. Zeza me malo lijevo koljeno, na skijanju sam ga povrijedio. Prošle godine sam polomio ključnu kost, imao sam saobraćajku kada me je udarila žena dok sam vozio motor i meni su mišići otkazali, ne sad da ne mogu da hodam, ali više nisu za veliki napor. Nisam razmišljao na tu temu kad sam zimus odlazio na skijanje, mislio sam da sam onaj koji je bio prije 4 godine, ali eto… – rekao je Miloš za Grand i dodao da je tek sad postao svjestan svojih godina.
  • Četiri godine u ovim godinama nešto znače, nisam isti kao tad. I eto, na skijanju sam direktno ligamentima išao, bez mišića, i tako sam se i povrijedio. Pitao sam doktora šta da radim i on mi je rekao da će za 6 mjeseci biti bolje. I tako je sad. Ja sam bolji, sad se odlično osjećam – istakao je Bojanić.

Miloš tvrdi da će ovog ljeta sigurno povratiti svoju kondiciju i snagu koju je zbog nezgoda izgubio.

  • Kad krenem po 4- 5 kilometara sa perajima da plivam, da ronim, ja moram da vratim svoju kondiciju- zadovoljno je rekao Miloš.

(Express / Grand.nova)

Originalni tekst