MILOŠ BOJANIĆ IMA VANBRAČNOG SINA?! Varao suprugu sa 20 GODINA MLAĐOM koja živi u Americi!

0
8

Na estradi, naime, mesecima kruže priče kako je Bojanić varao svoju suprugu Branku sa 20 godina mlađom ženom, koja živi u Americi i koja, verovali ili ne, odgaja njihovog sina!

Pred Milošev ulazak u rijaliti pitali smo ga da li su te priče tačne, a on nas je iznenadio odgovorom.

Poruka za Ilića
Miroslav Ilić treba da se plaši Boga. Treba da prizna Devina za sina, a ne ovako da se ponaša
Miloš Bojanić

– Ako u Americi ili bilo gde na svetu postoji žena koja ima naše dete, neka se javi! Uradićemo DNK analizu i odmah ću priznati dete! Ko zna šta je sve bilo pre mnogo godina. Iskreno, ja sam oduvek i želeo treće dete. Da imam vanbračnog sina, odmah bi ga priznao. Ma iste sekunde bih to uradio – rekao nam je popularni pevač.

Bojanić kaže da se nikad ne bi ponašao kao njegov kolega Miroslav Ilić, koji još uvek nije priznao sina Devina, kojeg je pre tri decenije dobio sa Mirom Antonović.

– Miroslav treba da se boji šta može da ga snađe u životu. Pa šta, desilo mu se da ima dete, to je lepo i treba da ga prizna, a ne ovako da se ponaša. Bog sve vidi i sve zna! Miroslav treba da se plaši smrti i Boga – zaključuje pevač.

Inače, suđenje između Miroslava i Devina zakazano je za 15. oktobar, a da li će sve to čekati i Bojanića, saznaćemo tek na leto sledeće godine, kad se završi popularni rijaliti.

Informer

Snežo, zašto trpiš ginekologa koji te vara?

Miloš se dotakao i svoje koleginice Snežane Đurišić:

– Nismo baš bliski. Čuo sam da uzima bakšiš muzičarima, ali nisam sa njom radio. Viđamo se samo kod prijatelja ili po emisijama. Čuo sam da je sa ovim ginekologom, koji je vara. Ne znam zašto ga trpi!

Pratite nas na društvenim mrežama
Original Article