On već dugo radi kao filmski producent, ali i kao glumac, dogovara projekte u inostranstvu, pa je podelio svoje iskustvo sa snimanja filma u Kosmosu.

Nisam bio u Kosmosu, ali sam bio u bestežinskom stanju, to se postiže tako što se nalazite u avionu koji pada. Avion poleti na 9.000 metara i onda pada do 6.000 metara, to je nekih 23 sekunde i tako 10 puta, pa se dosipa gorivo i onda opet. Noge odu gore, ne znate šta je gore, šta je dole. Neverovatan je osećaj, trepavice su četiri puta teže – ispričao je Biković.

Kako kaže, voleo bi da je i on snimao u Kosmosu, ali srećan je i što je uopšte imao priliku da u ovom projektu učestvuje.

ATA Images

 

Ja sam išao na 4G, da sam išao na više morao bih da radim sken glave jer može da se desi da prsne kapilar u mozgu. To je ipak pritisak na ceo organizam. Reditelj i glavna glumica su bili u Kosmosu, u ovom filmu stvarno ćemo gledati materijal koji je snimljen tamo. Voleo bih da sam išao, ali sam zahvalan što učestvujem u takvom filmu. Retko kad znate da kad nešto snimate da to ulazi u istoriju – kaže Biković za “Prvu” TV.

Pošaljite nam vest, fotografiju ili snimak na 0648482459

Pratite nas na društvenim mrežama

Originalni tekst