G. A.danas 19:02

Milojević zadovoljan posle Zvezdine pobede u Ivanjici: Zahtevao sam od igrača da budu strpljivi protiv jedne od najtvrđih odbrana u ligi 1Foto: Starsport

Crvena zvezda u nastavku fudbalske sezone igra po željama svog trenera Vladana Milojevića, povratnika na klupu crveno-belih, i zaličila je na onaj produktivni tim iz njegovog prvog mandata.

U gostima je savladan Javor s 3:0, drži se čelo tabele, čemu su doprineli i kiksevi jedno vreme vodećeg Partizana, a u poslednja tri kola osnovnog dela Superlige Srbije na „meniju“ su lakši zalogaji iz donjeg dela tabele (IMT, Radnik, Železničar).

„Teška utakmica je iza nas, nismo imali mnogo vremena da se pripremimo za meč, s obzirom na to da su se reprezentativci tek u četvrtak vratili u klub. Izgledalo je dosta dobro, zadovoljan sam igrom. Jako je teško igrati u Ivanjici. Već sam rekao da se radi o nezgodnoj ekipi, sa dobrim trenerom i igračima. Defanzivno su možda i najbolje organizovan tim. Teško je probiti taj blok. Tražio sam od igrača da budu strpljivi, da imamo loptu u nogama, kreiramo i kontrolišemo meč. Mislim da smo mnogo toga dobrog uradili, kao i da je pobeda zaslužena. Zahvalio bih se još jednom našim navijačima i ljudima u Ivanjici i okolini, Zapadnoj Srbiji, mislim da su imali šta da vide“, rekao je Milojević posle utakmice protiv Ivanjičana.

Od 2:2 u večitom derbiju na Marakani s crno-belima crveno-beli imaju tri pobede s gol-razlikom 10:0.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Povezane vesti

Najnovije

Sport

Originalni tekst