Tokom veeriMiljana Kuliprila jeMarku edoviukako bi mu se povjerila oko presude koju je dobila zbog tube koju je imala sa njim iJovanom Tomi Matorom. Naime,Miljana je ispriala edoviu da je dobila da se lijei na slobodi i obavezno da se javlja psihijatru.

Miljana je otkrila da je bila na potpisivanju rjeenja, odnosno, da je morala da napusti imanje u imanovcima, kako bi sesastala sa advokaticom, koja joj je objasnila sve o presudi koju je dobila.

Potom je izljubomorisala edoviu zbog druenja saJelenom Ili, a potom istakla da je Marija Kuli angaovala advokaticu iz Rume, koja e se pozabaviti tubama za takmiare ,,Elite koje planira da tui zbog rijei koje su joj upuivali prethodnih mjeseci.

Ja u sad poeti haos da pravim. Obeao si da nee da pria sa ovom smrdom. Vidjeti e, ja kad ponem da ljubomoriem Vidjeti e. Stigla mi je presuda, izvodili su me jue.Dobila sam obavezno lijeenje na slobodi. Naravno, da se javljam psihijatru i za tebe i za Jovanu. Dola je advokatica danas je potpisala rijeenje moja majka povjerila je Miljana Kuli edoviu pred Matorom i dodala:

Moja majka je iznajmila advokaticu iz Rume, najbolju, ima asistena, pa neka pria. Kad emo da priamo, da pijemo kafu?To ti nisam ni priala.

(Express / Espreso)

Originalni tekst