Miljanu Kulić su kamere uhvatile kako piše pismo nekom, a sada se saznalo i kome je bilo upućeno.

Nedavno su kamere snimile Miljanu kako sedi na podu i piše pismo, ali je sve vreme papir prekrivala rukom i gledala da li je kamera snima.

Ovo je izazvalo brojne spekulacije među gledaocima, koji su se zapitali šta je to ona pisala, ali i kome. Većina ljudi misle da je papirić bio upućen Lazaru Čoliću, za kim i danas pati.

Foto: printscreen/Instagram/tko.tu.koga

 

Miljana Kulić je ranije pisala pesme Zoli, a poznato je da je svoju kreativnost pretočila i u pisma, a jedno možete pročitati u nastavku.

– Zola, ja sam tebe zavolela iz razloga što si ušao u rijaliti kad sam bila labilna jer sam doživela, ono što znaš, od strane Ivana Marinkovića. Mislim da je rijaliti, zatvoren prostor, učinio svoje. Inače napolju te ne bih pogledala. Ne osećam ljubav, poštovanje i pažnju, ma apsolutno ništa sa tvoje strane. Kad sam sa tobom, ja sam pogubljena. Takva uopšte nisam potrebna rijalitiju. Ti i ja smo kao dva izgubljena slučaja. Željka viđaš samo u prolazu – pisala je Miljana, pa dodala:

Foto: Youtube printscreen

 

– 1. Ne osećam ljubav 2. Ne poštuješ moju porodicu 3. Nisi pažljiv 4. Ne brineš o meni 5. Svi su ti bitniji od mene 6. Iskorišćavaš moju emotivnu nestabilnost. Nesrećna sam, nisam ispunjena i ne znam zašto te volim, a povrh svega nemam ništa lepo da kažem o našoj vezi. Dobar si drug i to je to – zaključila je tada Kulićeva u pismu, koje je Čoliću napisala nakon jednog od raskida. 

sledeća vest

TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?

Live TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?

Završena je prva debata između Bajdena i Trampa koji je pokazao sve Bajdenove negativne strane. Tramp je evidentno bio dominantan i odneo pobedu! Da li će Bajdenovi glasači promeniti mišljenje nakon prvog duela dva predsednička kandidata i koliko su realne šanse za Trampovu pobedu u specijalnoj emisiji govorili su Dejan Miletić, direktor Centra za proučavanje globaliacije i Ilija Kajtez, pukovnik u penziji. Tokom emisije uključivao se veliki broj drugih gostiju, kao i gledaoci Informer TV koji su rekli svoje mišljenje o ovoj temi.

I najtvrđim demokratama jasno je da je Bajden propao! Iako je doživeo debakl na debati, predsedniku SAD-a ne pada na pamet da se povuče! (VIDEO) Tramp i Bajden bi se u Srbiji borili za cenzus! Predsednička debata u Americi je bila najobičnija farsa! (VIDEO) Odustajanjem od Kosova odustali bismo od nas samih! Oni koji pokazuju nezapamćeno anticivilizacijsko ponašanje hoće da nas uče toleranciji! (VIDEO)

JOŠ TV VESTI

Originalni tekst