Nakon operacije aneurizme na nozi, Milić Vukašinović je ponovo juče hospitalizovan zbog teškog disanja. U jednom trenutku procurio je i snimak njegovog razgovora sa medicinskom sestrom kojoj muzičar traži morfijum.

Kako sada Informer saznaje, roker je ovoga puta na Opštoj intenzivnoj nezi i to zbog vode u plućima, ali i zbog jakih bolova u nozi.

Pozvali smo Milića Vukašinovića i saznali iz prve ruke u kakvom stanju se nalazi.

– Ide na bolje, ležim i primam terapije. Ovo je treća boljka koja me je zadesila. Prvo je bila noga, a onda bolnička bakterija, ali zbog nje nisam ležao u bolnici. Išao sam kući Suzana da me leči. I sada me je zadesio ovaj problem sa plućima – rekao je roker za Informer i dodao:

– Bilo je vode u plućima. To je valjda od svega ovoga što mi se izdešavalo i od te bakterije i od pada imuniteta. Jako sam teško disao, ali su sve sredili ovde u bolnici. Sada mi je mnogo lakše.

Milić je za naš portal otkrio koliko će još dana provesti u bolnici.

Foto: ATAIMAGES

 

– Biću još jedno 10 dana u bolnici pošto nisu u pitanju samo pluća, već je i srce u pitanju. Srce mi teže radi. Sada su mi to relaksirali fino, ali će to još par dana da traje. Onda bih trebao kompletno da budem nov. 

– Noga me još uvek boli baš jako. Ovde mi daju svašta za bolove, ali nije dovoljno, pa će da pojačavaju to. 

Informer je došao u posed audio zapisa gde Milić Vukašinović priča sa medicinskom sestrom koja mu daje Trodon.

– Jeste mi jači Trodon napravili? – upitao je Milić.

– Jesam – odgovorila je medicinska sestra, na šta joj roker odgovorio:

– To bez morfija neće ići.

Prisetimo se, Milić Vukašinović nedavno je primljen u Urgentni centar, kada su nakon ultra zvuka utvrdili da mu je hitno potrebna operacija aneurizme na nozi, a nakon toga je dobio i bolničku bakteriju.


Gde da gledate Informer TV?

INFORMER TV možete da gledate na kablovskim kanalima Telekoma na sledećim platformama: Iris TV pozicija 120, Iris GO pozicija 31, ‘Supernova’ i ‘Supernova’ (move n go) pozicija 20, m:SAT TV pozicija 19; Orion TV na poziciji 20 i Orion aplikacija na poziciji 20; Crna Gora – TV Plus pozicija 257 i m:SAT TV na poziciji 26; Bosna i Hercegovina – m:SAT TV pozicija 25 za teritoriju Republike Srpske i 35 za teritoriju Federacije BiH; Severna Makedonija – u okviru aplikacije mPlay na poziciji 7 mtel i u okviru m:SAT TV ponude na poziciji 47; Aplikacije ‘Arena klaud’ i “Klik TV” ili na portalu informer.rs

Ana Ćurčić i Aca Bulić ulaze u

sledeća vest

Originalni tekst