Milica Veselinović je prošle godine po prvi put ušla u rijaliti, a na iznenađenje mnogih, pokazala se kao odličan komentator iako je vrlo mlada.

Ona je na samom početku ušla u vezu sa Mensurom Ajdarpašićem, a doživjeli su brodolom neposredno pred izlazak iz “Zadruge”.

Njihova veza je pored divnih momenata imala i one katastorfalne, svađe, tuče, viku i lomljenje inventara.

Milica je ušla u šestu sezonu spremna da se istakne u još boljem svjetlu, ali je po ulasku istakla da ne želi vezu u rijalitiju. Međutim, kao i prethodne sezone, za oko joj je zapao Crnogorac, maneken Marko Marković koji nije bio pretjerano zainteresovan za nju, te je dobila korpu i ostala slomljenog srca kao i njena ljuta suparnica Anita Stanojlović.

Izgleda da je njen tip dečka veoma jasan, a svakom se dopadala Maja Marinković sa kojom je Mensur imao ljetnju aferu, a Marko ušao u vezu.

Nakon izjave Marka Stefanovića da mu je Milica veoma simpatična i slatka, Ana je kratko i jasno prokomentarisala da li bi podržala da njena kćerka uplovi u emotivni odnos sa njim.

-Ne podržavam vezu u rijalitiju i to je to, neću dalje da komentarišem. Prijatno – kratko je izjavila Ana Veselinović.

(Express/Pink)

The post MILICI VESELINOVIĆ NEĆE BITI DOBRO: Oglasila se njena majka i otkrila da je ne podržava appeared first on Express.

Original Article