Milica Todorović sa ponosom nosi titulu jedne od naših najljepših pjevačica. Gdje god da se pojavi sve oči su uprte u nju, ali ne samo zbog nadarene ljepote već i zbog harizme kojom zrači. Po prirodi je upadljiva, veoma je zanimljiva ličnost, svestrana, konstanto nasmijana i uvijek raspoložena za šalu, a svojevremeno je podijelila sa javnošću kako je izgledala u najranijem djetinjstvu, kakve stvari su je privlačile i čime se sve bavila.

–Nikad nisam voljela mrgude, uvijek sam izbjegavala takve ljude u svom društvu i generalno me i društvo jako voljelo zato što sam čitav život pozitivno luda, volim da se šalim, non-stop se smijem, jednostavno sam takva, takva mi je cijela porodica – ispričala je pjevačica.

Iako je mi danas znamo kao ekstrovertnu osobu, koja iskreno pokazuje svoja osjećanja, ne preže da izjavi svoje mišljenje, kao mala nije bila toliko otvorena ali sa druge strane tokom školovanja glavno društvo su joj bili dječaci, pa je počela rano da gradi svoj stav i da bude zaštitnički nastrojena, a imala je momente i fizičkih obračunavanja sa vršnjacima, koje danas prepričava kroz smijeh.

–Ja ne znam kako sam se toliko promijenila da sam sad brbljiva. Bila sam prava muškarača, trenirala sam sve muškobanjaste sportove, rukomet, džudo, košarku. Samo sam se da dječacima družila niko nije smio da me pipne. Ja sam se toliko tukla i drugarice sam tukla redovno. Drugaricu sam jednu udarila pa sam joj napravila masnicu na oku.

Kada se pojavila sa 14 godina na Grandovoj sceni i oduvala sve takmičare i te kako je privukla pažnju na sebe, pobjeda u prestižnom takmičenju joj je otvorila mnoga vrata, a nakon toga su se samo nizali hitovi. Ono što je interesantno pomenuti je da je Milica svoj talenat prepoznala prije nego što je prohodala.

–Možda sam imala godinu dana i manje. Dragana Mirković se puštala po čitav dan, ona je bila jako popularna. Ja se držim za krevetac još ne znam da hodam i čujem „Jeleni košute ljube“, poslije dvije, tri godine sve što je podsjećalo na mikrofon ja sam uzimala u ruke i plesala, pjevala. Od malih nogu sam pokazivala interesovanje za muziku. Mene su pokojni baka i deka vodili na more kad sam imala tri godine i ja sam svoj sladoled svaki dan zarađivala tako što sam pjevala „Gori more, tope se planine“, pjesmu Željka Šašića – otkrila je.

Oduvijek je bila muzikalna i primjećivao se smisao kod nje, ali jedan instrument je posebno privlačio, to je bio klavir, shodno tome je mislila da će postati pijanistkinja.

–Ja sam od malih nogu govorila da ću biti pijanistkinja, ne znam zašto volim taj instrument od malena. Naravno da sam voljela da pjevam, prijavljivala sam se na razna karaoke takmičenja ali nikad nisam imala afinitete da budem na javnoj sceni ali eto odoh u pjevačke vode.

Za Milicu možemo reći da je kompletan umjetnik, multitalenat. Pored muzikalnosti, vještine pjevanja i sviranja, ona ima sklonosti ka glumi, šminkanju, a naročito ka crtanju, tu sposobnost je sasvim slučajno otkrila u poznijem dobu.

–Kad sam upala u tugu, onda sam se baš predala tome i prenosila svoju tugu na papir. Nikad nisam ni znala da znam da crtam, nisam pokušavala. Žao mi je što nemam više vremena da se tome posvetim. Kako je fenomenalno kad nešto nacrtate, pogledaš u papir i kažeš ovo je moje remek-djelo, isto kao i pjesmu kad otpjevaš fenomenalan osjećaj – zaključila je pjevačica.

(express/grandonline)

Originalni tekst