Pevačica uložila ogroman novac u imanje blizu Leskovca

Milica Pavlović potiče iz sela Gornji Bunibrod blizu Leskovca gde su je odgajili baka Rada i deka Vladimir koji su preminuli, a njenom ocu i njoj ostala je stara kuća koju je pevačica pre godinu dana renovirala u potpunosti. 

Foto: YouTube prntscreen

 

Milica je nedavno, u emisiji kod Ognjena Amdižića, pokazala svoj dom u ovom malom mestu do poslednjeg detalja i svi su mogli da vide koliko je lepo sredila imovinu koju je nasledila. Međutim, njena kuća nije uvek tako izgledala i jedna fotografija na kojoj se vidi pevačicina stara kuća, otkriva koliko je Milica zapravo uložila i novca i vremena.

Foto: Prntscreen

 

Nakon što je završila sve, Pavlovićeva se fotografisala ispred svoje kuće ne krijući sreću zbog posla koji je obavila:

– Moja kapijica, moja mala kućica na kraju sela. Svuda pođi kući dođi – napisala je Pavlovićeva nedavno, a može se primetiti da oko kuće sada stoji moderna crna ograda, dok je kuća iz crvene boje, prekrečena u belu boju.

Ona je u „Amidž šou“ priznala i da bi ona još neke promene napravila, ali da se njen potac s tim ne slaže:

– Ja bih bazen, al’ ćale ne da – rekla je Milica kroz smeh.

Foto: Instagram prntscreen

 

Unutar kuće preovladavaju uglavnom bež i bele nijanse i sve je opremljeno modernim nameštajem i dizajnom.

Podsetimo, pevačica Milica Pavlović krajem prošle godine održala je uspešan koncert u beogradskoj Areni, a malo posle toga prestala je da se oglašava na društvenim mrežama i u javnosti. Milica je posle 20 dana na Instagramu podelila trenutke sa poslednjeg putovanja, te otkrila šta se dešavalo i zašto je nije bilo ne mrežama.

– Posle više od deset godina karijere sam sebi po prvi put dozvolila taj luksuz da nestanem na 20 dana! Da se isključim iz kompletnog posla, ugasim telefon i sama otputujem daleko od svih – navela je na početku.

– Maldivi su mi pružili ono što mi je bilo najpotrebnije – mir. Da čujem sebe i svoje misli, da se naspavam, odmorim, opustim. I moram da priznam nisam bila loš saputnik samoj sebi na ovom putovanju. Po povratku sam videla ogroman broj vaših poruka i to da ste se malo zabrinuli, ali nadam se da me razumete. Na Maldivima se desila posebna magija, taj mir, taj raj i energija su me inspirisali da prvi dan kad sam sletela u Srbiju uletim u muzički studio. Odužiću vam se za ovo što sam vas stresirala. Pametno sam iskoristila ovo i sigurna sam da ćete voleti ono što mi je „kliknulo“ dok sam sedela na plaži i razmišljala o tome šta je to što bi vas oduševilo i što žele moji fanovi. Mislim da smo na nekoliko koraka od toga. Voli vas Milica – zaključila je muzička zvezda.


Anita i Anđelo na ratnoj nozi: Ranković ne želi ni da je vidi, tenzija iz minuta u minut raste

sledeća vest

Vesti

Hitno upozorenje RHMZ! Stiže veliko nevreme: Evo gde će prvo grunuti Đukić Dejanović: Novi Pravilnik štiti nastavnike! Iz Unije prosvetnih radnika složni! Nebojša Bakarec: Skaredno je da nasilnik Đilas pridikuje o nasilju!

Kolumne

Nebojša Bakarec: Skaredno je da nasilnik Đilas pridikuje o nasilju!

Parafraziraću čuvenu izreku – „Ko o čemu k…a Đilas o poštenju“. Nasilnik Dragan Đilas je 23.2.2024. dao skarednu izjavu: „Danas je otkriven nož kod učenika osmog razreda u osnovnoj školi Vladislav Ribnikar. U istoj školi gde se prošlog maja desilo ubistvo velikog broja dece, što pokazuje da se ništa u Srbiji posle tragedije nije promenilo.

Izvučena Loto sedmica! Dobitak iznosi neverovatnih 35 miliona Mi smo isti narod! Milićević i Klokić: Drina je kičma koja nas spaja!

Politika

Mi smo isti narod! Milićević i Klokić: Drina je kičma koja nas spaja!

Ministar bez portfelja zadužen za odnose sa dijasporom Đorđe Milićević danas je sa ministrom za evropske integracije i međunarodnu saradnju u Vladi RS Zlatanom Klokićem obišao štandove sa turističkom ponudom Republike Srpske na Međunarodnom sajmu turizma u Beogradu. Dvojicu ministara ugostio je direktor Predstavništva RS u Srbiji Mlađan Cicović.

Originalni tekst