Posle promocije na kojoj je predstavila nove pesme Milica Pavlović govorila je za Informer o vremenu koje je provela u medijskoj ilegali, planovima, ali i njenoj pesmi koju je ukrala grčka pevačica Ivi Adamu.

Mlada zvezda veoma je zadovoljna promocijom koju je počela nesvakidašnjim performansom.

– Uvek želim da smislim i izvedem nešto novo, drugačije, radiću sve dok budem mogla da iznenadim svoju publiku. Oni su na to navikli i ništa manje ih ne bi zadovoljilo – rekla je Milica i dodala da problem sa inspiracijom nema jer kad nešto voliš onda je sve moguće.

Foto: Miloš Rafailović

 

Pred Milicom je nastavak koncertne turneje, a u repertoar će uvrstiti i nove pesme koje je danas predstavila.

– Zakazan je Zagreb 21. juna, pre toga je Spens 15. juna, uskoro ćemo objaviti i datum Sarajeva i drugih većih gradova. Radujem se koncertnoj turneji, ova turneja dosta košta, ali sam prihvatila da to bude jedan korektan minus iz kog ću se vaditi do početka sledeće godine – rekla je Pavlovićeva.

Foto: Miloš Rafailović

 

Pevačica kaže, da je njena publika navikla na spektakl u koji ona uloži krv, suze i znoj.

– Oni to zaslužuju. Biće bolje od koncerta u Areni, imaćemo nove pesme na repertoaru, novu koreografiju, vizuale – istakla je Milica pa se osvrnula na vreme koje je provela u medijskoj ilegali.

Foto: Miloš Rafailović

 

– Tada sam osećala da bi trebalo da se povučem malo… Dva albuma za godinu dana, mnogi koncerti, ma svega je bilo. Poželela sam da se odmorim, otišla sam sama na letovanje mesec dana. Plivala, masirala se, telefon koristila smao jednom u dve nedelje. Stalno sam slušala „Praštaj“ i plakala sam svaki dan. Ona budi neku nenormalnu emociju – ispričala je mlada zvezda kako je provela poslednje mesece.

Foto: Miloš Rafailović

 

Poslednjih dana se pričalo, a Informer je prvi i pisao da je njen hit „Tačno tako“ bez dozvole autora i izvođača, snimila grčka pevačica, Ivi Adamu. 

– Upućena sam u tu priču, čula sam se i sa Fivosom, to je njegovo delo. Baviće se on time. Naravno mene je zvao za dozvolu i da vidi šta ja mislim o svemu tome. Da pustimo samo da prođe neki period pa ću vrlo rado podeliti sa vama šta se dešava – rekla je Milica.

Milica Pavlović iznenadila publiku: Pevačica otkrila kako su nastali tekstovi novih pesama (VIDEO/FOTO)

sledeća vest

Zabava

56.Majska izložba Ulupuds-a

Kultura

56.Majska izložba Ulupuds-a

56. Мајска изложба под слоганом „Генеза“ представиће радове уметника примењене уметности, који су, кроз различите медије, приказали свој поглед на свет. Имајући у виду да је презентација различитих дисциплина приоритна, с обзиром на распрострањеност примењене уметности у свакодневном животу (и култури генерално), овогодишњу Мајску изложбу ће посетиоци моћи да сагледају као целину која даје увид у иновативне методе уметничког деловања у савременом друштву.

YU grupa: Ikone jugoslovenskog roka zatvaraju ovogodišnji Belgrade Beer Fest! Најава 56. Мајске изложбе

Kultura

Најава 56. Мајске изложбе „Генеза“

56. Мајска изложба под слоганом Генеза представиће радове уметника примењене уметности, који су, кроз различите медије, приказали свој поглед на свет. Имајући у виду да је презентација различитих дисциплина приоритна, с обзиром на распрострањеност примењене уметности у свакодневном животу (и култури генерално), овогодишњу Мајску изложбу ће посетиоци моћи да сагледају као целину која даје увид у иновативне методе уметничког деловања у савременом друштву.

JOŠ Zabava VESTI

Originalni tekst