Milica Pavlović posetila je tokom vaskršnjih praznika Gerontološki centar u Beogradu, u kojem je njena baka bila smeštena pre nego što je preminula.

Muzička zvezda uvek je isticala da je u životu najzahvalnija baki i deki, te da joj je gubitak njih dvoje veoma teško pao. Ona je sada iskoristila praznike da poseti bivše cimere njene bake u Gerontološkoj ustanovi „Beograd“.

Foto: printscreen/Instagram

 

Ono što je tamo zatekla ostavilo je veoma jak utisak na nju, a doček koji su joj priredili naterao joj je suze na oči. 

– Hor koji funkcioniše u okviru gerontološkog doma mi je priredio momente koje nikada neću zaboraviti! Drugari moje bake su mi otpevali pesmu „Za moju Milicu“ i iako sam se svim silama trudila da zadržim suze…nije mi baš pošlo za rukom! Hvala im na ovako dirljivom trenutku koji ću zauvek pamtiti! I hvala im na svim lepim rečima i anegdotama sa mojom bakom koje su mi ispričali! Ne mogu da objasnim koliko mi znači i koliko sam srećna kad čujem da je toliko glasno pričala koliko je ponosna na mene! – napisala je pevačica na svom Instagram nalogu uz kadrove iz gerontološkog centra koje je podelila. 

Posle pesme, orkestar je zasvirao i kolo, pa je Milica i zaigrala sa bivšim cimerima svoje bake.

Foto: printscreen/Instagram

 

– Želela sam da znaju da ih nisam zaboravila ni ove godine. Otišla sam u nameri da se malo družimo, razgovaramo, ručamo…ali ono što je mene tamo dočekalo emotivno me je razorilo! Oni su se potrudili da meni prirede iznenađenje i stvarno su me iznenadili! – bila je oduševljena Milica mini koncertom koji su za nju pripremili.

Foto: printscreen/Instagram

 

Pevačica je istakla da je čula mnogo predivnih životnih priča od ljudi koji su ovde smešteni.

– Upoznala sam par koji je skoro ceo život proveo zajedno. A od deke sam dobila obećanje da će mi lično on naći dečka! Izgleda da mi je to poslednja šansa – našalila se Milica.

sledeća vest

Originalni tekst