Nastup Milice Pavlović i Jelene Karleuše bio je neprikosnoven. Fanovi su bili oduševljeni i pevali zajedno sa “Alfom i Omegom”.

Jedna od najpopularnijih pesama sa albuma Jelene Karleuše, bar kada su društvene mreže u pitanju, jeste duet “Mashallah” sa Milicom Pavlović. Zato i nije čudo što je publika upala u trans kada su se dve dive zajedno popele na binu.

Milica i Jelena su imale slične frizure, ali i kostime, a posebno je zanimljivo bilo kada su izvele koreografiju koju su dugo pripremale.

Nakon koncerta Milića Pavlović progovorila o prijateljstvu i saradnji sa JK.

Foto: Aleksandar Jovanović Cile

 

Da li je ovo bio samo tizer za Arenu?

– Apsolutno. Prvo da se zahvalim svima što se sačekali sam kraj da se družimo. Želim da čestitam Jeleni na ovakvom svetskom koncertu i preformansu povodom izlaska njenih albuma. Drago mi je da sam deo ovog spektakla i prvi put smo javno izvele pesmu “Mašala”. Kada je krenula ta energija i kada su svi počeli da vrište, to je neopisiv osećaj. Još sam pod utiskom, još mi klecaju kolena. 

Da li je bilo malo treme pred sam nastup?

– Pa taj momenat adrenalina i energije, kada su počeli da vrište… Stvarno sam bila malo sluđena.

Koliko je trebalo Jeleni vremena da te nagovori da snimite duet?

– Mi smo od početka želele da snimimo pesmu zajedno. Prvo smo se šalile, pa je preraslo u ozbiljnost. Ja sam sugerisala par reči što se tiče mog dela i Jelena se složila. Sve je išlo neverovatno.

Jelena je istakla da na estradi nema prijateljstava, da li i ti deliš mišljenje sa njom?

– Ja sam na sceni 11 godina, svega sam se nagledala i naslušala. I istina je da je estrada jedna velika džungla. Postoje oni koji sputavaju druge, oni koji se služe nekim trikovima, nećemo se lagati. Ono što me raduje što me je Jelena tako najavila. To nisam očekivala. Mislim da Jelena zna koliki sam njen prijatelj.

Ceo intervju možete pogledati u videu ispod:


Gde da gledate Informer TV?

INFORMER TV možete da gledate na kablovskim kanalima Telekoma na sledećim platformama: Iris TV pozicija 120, Iris GO pozicija 31, ‘Supernova’ i ‘Supernova’ (move n go) pozicija 20, m:SAT TV pozicija 19; Orion TV na poziciji 20 i Orion aplikacija na poziciji 20; Na kanalima Yettel Hipernet TV na poziciji 89; Crna Gora – TV Plus pozicija 257 i m:SAT TV na poziciji 26; Bosna i Hercegovina – m:SAT TV pozicija 25 za teritoriju Republike Srpske i 35 za teritoriju Federacije BiH; Severna Makedonija – u okviru aplikacije mPlay na poziciji 7 mtel i u okviru m:SAT TV ponude na poziciji 47; Aplikacije ‘Arena klaud’ i “Klik TV” ili na portalu informer.rs

Nikola Grujić verio bivšu zadrugarku! Svi su mislili da je u pitanju Milica Veselinović, a sada se oglasila njegova buduća žena

sledeća vest

Originalni tekst