Milica Pavlović posljednjih godina veoma je dobra prijateljica Jelene Karleuše, ali njen najnoviji potez mogao bi da okonča ovo drugarstvo jer se mlada pjevačica, po svemu sudeći, pomirila s Acom Lukasom koji je postao jedan od glavnih neprijatelja pop dive.

A o pomirenju najbolje svjedoči snimak koji je Milica objavila na svom profilu.

Pavlovićka, koja se ovih dana priprema za svoj prvi solistički koncert koji će održati u Sportskom centru “Čair” u Nišu 11. februara, objavila je snimak sa probe. Ona je, naime, pustila video na kojem se vidi bend koji uvježbava njen duet sa Acom Lukasom.

Milica i Aca, inače, su posvađani od aprila prošle godine kada je Lukasov menadžer Saša Mirković, navodno, tražio od Milice da isplati folkeru 150.000 eura na konto autorskih prava, a potom skinuo pjesmu sa zvaničnog kanala.

Milica je kasnije tvrdila da je ona skinula pjesmu sa svog Jutjub kanala, a kada je objavila novi album spomenula je i Acu:

-Sigurna sam da mi Aca Lukas neće ni čestitati na albumu. On je neko sa kim ja imam prelijepe uspomene. I opet kažem, ne znam šta donosi dan, a šta noć, ali u ovom momentu mi nismo prijatelji. Pjesmu sam skinula sa kanala iz principa, lično ja. Ima tu svašta nečeg okolo, nisam morala da skinem, ali sam je skinula – rekla je Milica tada.

Lukas je samo jednom komentarisao Milicu u jednoj emisiji u kojoj ga je voditelj pitao zbog čega je Pavlovićka ljuta na njega i zašto se on nije pojavio na njenoj promociji:

-Ne znam, morat ćeš nju da pitaš. Ne znam da neće da se druži sa mnom, jer ja se sa njom nikada nisam družio. Ako je to bila tema na njenoj promociji, ja ne znam… Ovdje svakako neće biti tema Milica Pavlović – bio je jasan Aca.

Da li se u međuvremenu nešto promijenilo, s obzirom na to da je Milica odlučila da uvrsti njihov duet na repertoar za koncert, nije poznato, a ako jeste jednoj osobi se ovo pomirenje neće dopasti.

Naime, Jelena Karleuša koja posljednjih godina ratuje s Lukasom, sigurno neće gledati blagonaklono na njegovo pomirenje s Milicom i to će možda zamjeriti mlađoj kolegici. Jelena se čak i prepucavala s Acom zbog njene pjesme “Provjereno” i držala njenu stranu, dok je Lukas branio svoju drugaricu Anu Nikolić u ovom sukobu.

(Specific/Informer)

Originalni tekst