Todorovićevoj se život potpuno promenio, pokazala gde ima novi simbol

Milica Todorović nedavno je javnosti predstavila novog dečka, manekena Lazara Granića iz Novog Sada, a sada je pokazala i novu tetovažu.

Foto: Informer

 

Pevačica je bila veoma uzbuđena zbog tetoviranja, sudeći po njenim objavama, a crtež na koži je odlučila da nosi – na donjem delu noge.

Lazar je Milici, inače, priredio iznenađenje prošle nedelje, za Dan zaljubljenih. Ona se tad pohvalila na Instagramu – objavila je veliki buket crvenih ruža uz poruku: „Srećan Dan zaljubljenih“, te pesmu „Love Is In The Air“ („Ljubav je u vazduhu“).

Foto: printscreen instagram

 

Lazar Granić je i te kako u žiži interesovanja javnosti, pa se saznalo za njegova druženja sa poznatim lepoticama poput Emine Jahović i Dejane Živković, dok se pre nekoliko godina pisalo o njegovom učešću u rijalitiju „Zadruga 2“, do kog, na kraju, nije došlo iz nepoznatih razloga.

Granić je tada bio na pregovorima u zgradi „Pinka“, a Luna Đogani, koja je i pobedila u pomenutoj sezoni, bila mu je žena iz snova.

– Lazar se hvali prijateljima da je Luna njegova sledeća devojka. Uveren je da će pasti na njegov izgled i šarm i da će se u drugoj sezoni „Zadruge“ priča vrteti oko njih dvoje. Luna mu se dopada i ništa ga neće sprečiti da je osvoji – pričao je svojevremeno Lazarov prijatelj.

Foto: Instagram prntscreen

 

– Do sada je sve devojke uspeo da smuva, te ne sumnjam da neće omanuti sa Đoganijevom. Ukoliko je smuva, biće sigurno i intimnih odnosa, Lazar nema problem sa kamerama – dodao je tad njegov drug.


Gola ko od majke rođene: Nage fotografije Sanje Stanković ugledale svetlost dana (FOTO)

sledeća vest

Originalni tekst