Nova sezona rijaliti šou programa “Zadruga” bi trebalo da počne u septembru, a fanovi ovog TV formata jedva čekaju da vide ko će se useliti na velelepno imanje u Šimanovcima.

Naime, produkcija je odlučila da “Zadruga 7 Elita” bude šou u kojem će se pojaviti najveće rijaliti zvezde, ali to ne znači da nećemo imati priliku da vidimo i neka nova lica.

Zato je produkcija raspisala konkurs na koji mogu da se prijave svi, a najzanimljiviji kandidati će imati priliku da postanu učesnici.

Milica Mitrović, koja je “Velika šefica” rijalitija, na svom Instagram profilu je objavila uslove za konkurs, kao i iznos glavne nagrade – 100.000 evra!

Slekcija kandidata je i dalje u toku, a koja je još iznenađenja produkcija pripremila saznaćemo u septembru.

Gde da gledate Informer TV?

INFORMER TV možete da gledate na kablovskim kanalima Telekoma na sledećim platformama: Iris TV pozicija 120, Iris GO pozicija 31, ‘Supernova’ i ‘Supernova’ (move n go) pozicija 20, m:SAT TV pozicija 19; Orion TV na poziciji 20 i Orion aplikacija na poziciji 20; Crna Gora – TV Plus pozicija 257 i m:SAT TV na poziciji 26; Bosna i Hercegovina – m:SAT TV pozicija 25 za teritoriju Republike Srpske i 35 za teritoriju Federacije BiH; Severna Makedonija – u okviru aplikacije mPlay na poziciji 7 mtel i u okviru m:SAT TV ponude na poziciji 47; Aplikacije ‘Arena klaud’ i “Klik TV” ili na portalu informer.rs

Zera otkrila na šta troši najviše novca! Nisu u pitanju skupi brendovi, nećete pogoditi bez čega ne može!

sledeća vest

Originalni tekst