Pevačica u trenutku kada je izvodila Cecin hit pala je sa bine, nakon čega se oglasila putem svog Instagram profila!

Milica Jokić, pevačica i snajka Ivice Dačića, nastupala je u jednoj kafani i tom prilikom dovela je atmosferu do usijanja, a gosti su se veselili do kasno u noć.

Tokom izvođenja Cecinog hita, „Nevaljala“, Jokićeva je sišla sa bine, te se okliznula i pala na pod, ali je kao pravi profesionalac odmah ustala i nastavila da peva.

 Ništa, ‘ajmo dalje – poručila je Milica sa osmehom i dobila gromoglasan aplauz.

Video- zapis je vrlo brzo postao viralan, a pevačica je odlučila da ga i sama podeli na svom Instagram „storiju“ uz šaljivu poruku.

– Samo što sam sišla sa bine, padoh – pevačica se našalila na svoj račun.

Podsetimo, Milica Jokić je nedavno govorila o vezi sa Lukom Dačićem, a detaljnije o njihovom odnosu, možete pročitati ovde.


sledeća vest

Vesti

Za Dan državnosti ove godine i do 9 dana slobodno! Ovo je računica, a evo i koliko nam ostaje neradnih dana do kraja godine Ko sve ima pravo na otpremninu kad odlazi u penziju: Evo koliko je poslodavac dužan da vam isplati, cifra nije mala Poslovanje NIS-a u 2023. godini: U kapitalne investicije uloženo gotovo 40 milijardi dinara Surlić: Lajčak

Politika

Surlić: Lajčak „šatl diplomatijom“ pokušava da prolongira uredbu o evru na Kosovu

Docent Fakulteta političkih nauka Stefan Surlić ocenio je danas posetu specijalnog izaslanika EU za dijalog Beograda i Prištine Miroslava Lajčaka Beogradu kao pokušaj da se nađe rešenje za novonastalu situaciju u vezi sa ukidanjem dinara na Kosovu, iako je jasno da je taj potez Prištine jednostrana akcija sa ciljem da ugrozi normalnu egzistenciju Srba.

Petković poručio: Ovoga puta saopštenje Kvinte o odluci Kurtija drugačije

Politika

Petković poručio: Ovoga puta saopštenje Kvinte o odluci Kurtija drugačije

Direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju Petar Petković rekao je danas da su dosadašnja saopštenja Kvinte koja se odnose na različite protivpravne zabrane koje je donosio premijer privremenih prištinskih institucija Aljbin Kurti bila više verbalnog karaktera bez suštinskog smisla i značaja, ali da je ovoga puta izjava i američkog predstavnika u Prištini i Kvinte drugačija.

Originalni tekst