Bora Terzić, poznat kao Terza, iskreno je govorio o izazovima s kojima se suočava njegova porodica nakon što je njegova partnerka Milica Veličković ostala trudna

Tokom sinoćne emisije ‘Pitanja novinara’, Goran Todorović, novinar Informera postavljao je pitanja Milici Veličković i Bori Terziću Terzi. Mnogi smatraju da njih dvoje nisu dali adekvatne odgovore na njihov odnog, pa je naš novinar pokušao da dobije istinu koju svi zaslužuju. 

Dok ti mama nije ušla unutra, zašto nisi verovala u sebe i vašu ljubav? – upitao je Goran.

– Meni j bio problem da ja nju nisam izblamirala i obrukala i tako dalje, ipak se to desilo na televitiji i u rijalitiju. Ona žena radi kao frizerka, sad ona kao ona znala sam da će ona da stane uz mene – rekla je Milica.

Foto: Printscreen You Tube/pink.rs

 

Ko će od vas da menja pelene, a ko će da pravi after sa bebom? – upitao je Goran.

– On će da menja pelene, a ja sam iskusna sa tim afterima – rekla je Milica.

Šta bi voleli da dobijete dečaka ili devojčicu?

– Ja bih devojčicu, a on dečaka. Mada šta god da bude nek je samo živo i zdravo. Razmišljali smo o imenima, imamo svašta u opticaju za dečaka, za devojčicu smo se složili da bude Janja. Ali jedno je sigurno šta god da bude0 zvaćemo ga/je Pinki – istakla je Milica.

Da li si mogla da zamisliš da će otac tvog deteta biti neko koga si upoznala sedam meseci? – upitao je Goran.

– Ne iskreno, ali što je najgore ja napolju ne bih ni bila sa nekim u vezi jer se baš teško vezujem – rekla je Milica.

Foto: Printscreen You Tube/pink.rs

 

Terza šta bi moglo da utiče na vas dvoje, šta mora porodica da ti kaže ili uradi da bi vas poljuljalo? – upitao je Goran.

– Znam da mi nikada ne bi stali na put ka mojoj sreći, ona je sad moja porodica, ako ne možemo da nađemo zajednički jezik, normalno da bi ja otišao iz te kuće. Nema tu neke priče da može nešto da nas poljulja – rekao je Terza.

Foto: Printscreen You Tube/pink.rs

 

Terza ti si razmišljao o svadbi i zvanicama, da li si se ti uplašio, pa si hteo da pobegneš od misli da ćeš postati otac? – upitao je Goran.

– Jao sad baš razmišljam nema više svaki dan da blejim sa drugarima, gledam utakmice, ali Milica je jako normalna. Sve je stvar dogovora – rekao je Terza.

Nakon žestoke akcije Stanislava i Maje, oglasila se i ćerka MMA borca:

sledeća vest

Vesti

Vulin sa predsednikom Interpola u UAE! Dobri odnosi prijateljskih država Sandra Božić: Miljušu i sličnima smeta sve ono što se u Srbiji izgradi

Politika

Sandra Božić: Miljušu i sličnima smeta sve ono što se u Srbiji izgradi

Kada govorimo o rеzultatima i čija jе politika dovеla do toga da Srbija danas budе najrazvijеnija zеmlja u okružеnju, Alеksandar Vučić jе tu borbu odavno dobio i to potvrđuju izgrađеni autoputеvi, prugе, bolnicе, školе, vrtići, fabrikе kojе sadašnja opozicija nе bi mogla samo da okrеči ukoliko bi bila na vlast, saopštila je danas Sandra Božić član Prеdsеdništva Srpskе naprеdnе strankе.

Ministar Dačić poručio budućim policajcima da štite građane Srbije i štite Ustav svoje države (FOTO/VIDEO)

Politika

Ministar Dačić poručio budućim policajcima da štite građane Srbije i štite Ustav svoje države (FOTO/VIDEO)

Potpredsednik Vlade i ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić posetio je danas polaznike 42, 43, 44. i 45. klase Centra za osnovnu policijsku obuku i 39. generaciju učenika Srednje škole unutrašnjih poslova „Jakov Nenadović“ kojima je, kao budućim pripadnicima Ministarstva unutrašnjih poslova, poručio da nema jake države bez jake policije i vojske i da svoje stečeno znanje koriste u čuvanju ustavnog poretka, bezbednosti i stabilnosti zemlje i bespoštednoj borbi protiv kriminala.

Ako ste zaposleni u ovim sektorima smeši vam se ogromna zarada: Tri delatnosti u Srbiji imaju prosečnu platu veću od 200.000 Ivica Dačić uputio je saučešće povodom smrti dr Miladina Kovačevića: Ogroman gubitak za nauku i za rad svih državnih institucija

Originalni tekst