GENERALNA proba pred OI. Na mitingu Dijamantske lige u Londonu nastupiće Milica Gardašević u skoku udalj, kao i Adriana Vilagoš u bacanju koplja na poslednjim nadmetanjima uoči smotre u Parizu.

МИЛИЦА И АДРИАНА У ЛОНДОНУ: На митингу Дијамантске лиге Гардашевићка и Вилагошева

FOTO: Tanjug/AP

Naravno, konkurencija u obe discipline biće žestoka. Dvostruka vicešampionka Evrope, devojka iz Malog Iđoša, još jednom će imati priliku da oseti moć koleginica iz ostalih zemalja. Baš kao i u Monaku nastupaju Japanka Haruka Kitaguči i Australijanka Mekenzi Litl. Sada će im se pridružiti i Amerikanka Megi Malon-Hardig, još jedna od vodećih dama u ovoj disciplini.

Sa druge strane, Gardaševićeva će imati jaku konkurenciju. Osim Nemice Malaike Mihambo i Italijanke Larise Japikino, tu je i Portugalka Agate De Souza koja u karijeri ima preskočenih sedam metara (7,03).

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
–>KLIKNI OVDE–

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
–>KLIKNI OVDE–

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv „Novak, pariske priče„. Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Originalni tekst