Milica Dabović konstantno intrigira javnost, te izaziva i negativne i pozitivne reakcije javnosti, zbog čega se sada upustila u žučnu raspravu sa nepoznatom djevojkom, ali i mnogim drugim pratiocima na Twitteru.

Riječ je, po svemu sudeći, ponovo o njenim obnaženim fotografijama, a bivšoj košarkašici se nisu dopali negativni stavovi tviteraša.

“Ljubav pokreće svijet”, napisala je Dabovićeva uz provokativnu fotografiju u donjem vešu, gdje joj je zadnjica u prvom planu. Ovaj njen post na Tviteru, podijelila je i jedna tviterašica i napisala:

“Znam da je to stvar ukusa, meni lično je jeziva, ali ne toliko zbog izgleda, koliko zbog stava, ponašanja i svega na šta je spala”, poručila je, ali joj je Milica odmah odgovorila:

“Ma obožavam te, bre! Pa sada crkni”, grubo joj je odgovorila, ali je dobila odgovor:

“Jao, ja tebe ne obožavam. Ranije sam te poštovala, sada ni to. Svakako ti ne želim da crkneš, nisam tako vaspitana”, napisala je djevojka, a Dabovićeva joj je poručila:

“A ko te pita!? Ti da si vaspitana ćutala bi, jer te niko ništa ne pita. Šteta što imate komplekse, ali ima lijeka za vas. Sada mi ne troši vrijeme…”, trajala je prepiska, a korisnica Tvitera je i na to odgovorila:

“Milice, na Tviteru si. Ovdje niko ništa ne mora da te pita da bi nešto rekao, ili, u tvom slučaju, pokazao gu*icu. Imam kompleksa koliko hoćeš, ali to je moja i stvar mog doktora. I, na kraju, sama si se javila, mene tvoje vrijeme zaista ne zanima”.

Ubrzo je Milica postavila provokativne fotografije u crvenom donjem vešu, koje je ranije kačila na Onlyfans i napisala:

-Gledam svoje slike i moram nekolicini reći da je baš u pravu! Ja izgledam kao jedna ružna glupa baba. Hvala vam. Otvoriste mi oči” – napisala je, ali su nastavili da se nižu komentari i pitanja da li je riječ o kastingu za porno film, te da je prostakuša zbog odgovora koje piše na Tviteru.

Originalni tekst