Bivša košarkašica Milica Dabović je mnoge obradovala pošto se s izazovnim fotografijama „preselila” na sajt za odrasle, „OnlyFans”. Međutim, ubrzo se našla i na udaru žena, koje joj šalju prilično oštre poruke.

Proslavljena košarkašica je jednu od njih podijelila na svom Instagramu, pa poručila „kako zbog takvih gromada od majki i ne čita šta joj stiže u inboks”. Ipak, ovime je pokazala i da na to nije baš imuna.

Podsjetimo, Dabovićka je na pomenutom sajtu u prilici dobro da zaradi fotografišući se kako s vremena na vrijeme i voli. S druge strane, to nije baš svima „leglo”.

“A tebi se diže ego kada šeruješ da se požališ naciji? Šta koga zabolje šta ti je neko pisao… Uostalom takvo mišljenje dijeli 90 odsto nacije, use i u svoje kljuse. Radi sa svojim životom šta god želiš i svako dobro… Svako bira svoj put i kako će se prezentovati narodu, pogotovu kada je javna ličnost. Sama si birala da lupiš sebi etiketu, nemoj sada da kukaš”, bila je druga poruka na koju je Milica odgovorila:

“Zbog ovakvih ni ne čitam poruke. Gromada od majke”.

(Express/CDM)

The post Milica Dabović na udaru zbog OnlyFansa: Sama si sebi zalijepila etiketu, nemoj sad da kukaš appeared first on Express.

Original Article