Proslavljeni roker Milić Vukašinović izašao je iz bolnice nakon što je nedavno imao operaciju noge, a njegova supruga Suzana oglasila se sada i objasnila u kakvom je on stanju.

Suzana je opisala kakve je komplikacije sve Milić imao, kao i kako je sve počelo:

Foto: printscreen instagram

 

– Na desnoj nozi je imao aneurizmu, terala sam ga da ide kod lekara, on je odbijao jer je mislio da je masno tkivo i jedan dan smo otišli u bolnicu kada je počela noga da ga boli. Bila je jako velika i pred pucanjem, njega ne bi bilo da je pukla aneurizma. Morao je hitno na operaciju. Operisan je i dobro se oporavljao posle operacije, ali posle dugog ležanja u bolnici, većina ljudi kod nas zakači tu bolničku bakteriju, klostridiju. Ona je jako opasna i može da bude smrtonosna, i od toga je sve krenulo. Imao je blaži infarkt i upalu pluća, bio je jako loše… Bio je osam dana na intenzivnoj nezi sa kiseoničkom potporom, pa je prešao na poluintezivnu negu, pa je na kardiologiji bio zbog oslabljenja srca i sada čekamo stentove da se ograde – kaže Suzana i dodaje:

– Jako je težak period iza nas, nekada se pitam kako sam izdržala sve, ali sam znala da moram da se borim i da naša ljubav mora da pobedi. Ja sam se operisala pre nekoliko godina, bila sam loše, tada me je kupao, sušio mi kosu, shvatite da ste jedno za drugo tu i kada je dobro i loše.

Foto: ATAIMAGES

 

Na pitanje kako se on sada oseća dok čeka operaciju, Suzana kaže:

– Teška je situacija i zbog njegovih godina, kada mi kaže da nema snage, a ja pitam šta je sa mnom? Onda on kaže da će da gura zbog nas. Svu snagu sam ulagala i pozitivnu energiju, vera u Boga ima isto velikog uticaja, sve je u božjim rukama. Spremam mu zdravu hranu, posle dva dana je počeo da ustaje, obrije se, kupa, sve može sam, funkcioniše dobro. Jako voli meso i sada mu to teško pada jer je sve dijetalno.

Suzana je opisala i kako izgleda Milićeva svakodnevica sada kada je izašao iz bolnice:

– Ništa mi drugo nije bitno, osim da on bude dobro. Izašao je iz bolnice. Ima volju sada i malopre smo pričali, kaže: Znam da moram da se borim zbog tebe. Bila sam od jutra do mraka u bolnici, vratim se kući na sat vremena samo da se okupam. 25 dana sam bila u bolnici, to je bila moja destinacija.

U najtežim trenucima Miliću su se našli i veliki prijatelji Aco Pejović, kao i pevačica Hanka Paldum:

– U trenutku nisam prepoznala glas, kada vidite nepoznat broj, izbezumite se. Njegova želja da dođe do mog broja i da me pozove, mi je bio šok. Pitao me je da li može da pomogne, to me je zaista trglo i oduševilo. Svi znamo da je veliki humanitarac. Za sve ovo vreme, zvao je Raka Marić, Perica Stojanović, naš bubnjar iz prve postave Vatrenog poljupca, Hanka Paldum, bili su na vezi sa mnom i dan i noć, oni su bili moj vetar u leđa. To su dugogodišnji prijatelji sa kojima nismo prekidali kontakt. Da nije bilo tih ljudi, i kada je Mića imao onu tragediju, ne bismo izgurali – kaže Suzana.


Gde da gledate Informer TV?

INFORMER TV možete da gledate na kablovskim kanalima Telekoma na sledećim platformama: Iris TV pozicija 120, Iris GO pozicija 31, ‘Supernova’ i ‘Supernova’ (move n go) pozicija 20, m:SAT TV pozicija 19; Orion TV na poziciji 20 i Orion aplikacija na poziciji 20; Na kanalima Yettel Hipernet TV na poziciji 89; Crna Gora – TV Plus pozicija 257 i m:SAT TV na poziciji 26; Bosna i Hercegovina – m:SAT TV pozicija 25 za teritoriju Republike Srpske i 35 za teritoriju Federacije BiH; Severna Makedonija – u okviru aplikacije mPlay na poziciji 7 mtel i u okviru m:SAT TV ponude na poziciji 47; Aplikacije ‘Arena klaud’ i “Klik TV” ili na portalu informer.rs

Originalni tekst