Milena Kačavenda ne prestaje da intrigira svojim objavama na Instagramu i gotovo svaku priliku koristi da potkači svoju nekadašnju prijateljicu Anu Ćurčić.

Kako je u toku javno prozivanje Žane Đorđević i Ane, u celu zbrku se uključila i Kačavenda koja je jasno stavila do znanja na čijoj je strani. 

Naime, Milena je objavila fotografiju s letovanja na kojoj pozira kraj znaka mesta Ćurke. Objavu je dodatno začinila gifovima ove živine, a uz to i tagovala Instagram stranicu koja negativno govori o liku i delu Ane Ćurčić. 

Foto: printscreen instagram

 

Podsetimo, sukob Ane i Žane je počeo onog trenutka kada je Đorđevićeva komentarisala Ćurčićevu, a potom joj i dala nadimak. 

Ah, pa meni je čak i zanimljivo kada Ana Ćurka umesto Ćurčić komentariše moje tako lepo ime Žana. Osoba poput nje koja ne zna šta je juče jela, a kamoli izgovorila, neko ko ne može da sinhronizuje misao i govor, verovatno stvarno misli da je moje pravo ime Radmila. No, ne zamerimo Ani Ćurki umesto Ćurčić, koja je proteklih sedam godina bila na nekim čudnim opijatima, tj. koncetratima za pernate životinje, pa joj je mozak u konstantnom bagu. Najbučnije ptice u domaćinstvu su kokoške i ćurke, tako da Ana Ćurka umesto Ćurčic pušta krik koji je teško pobrkati sa glasovima ostalih ptica – napisala je Žana Omnia govoreći o drugoplasiranoj učesnici “Zadruge 6”. 


Gde da gledate Informer TV?

INFORMER TV možete da gledate na kablovskim kanalima Telekoma na sledećim platformama: Iris TV pozicija 120, Iris GO pozicija 31, ‘Supernova’ i ‘Supernova’ (move n go) pozicija 20, m:SAT TV pozicija 19; Orion TV na poziciji 20 i Orion aplikacija na poziciji 20; Crna Gora – TV Plus pozicija 257 i m:SAT TV na poziciji 26; Bosna i Hercegovina – m:SAT TV pozicija 25 za teritoriju Republike Srpske i 35 za teritoriju Federacije BiH; Severna Makedonija – u okviru aplikacije mPlay na poziciji 7 mtel i u okviru m:SAT TV ponude na poziciji 47; Aplikacije ‘Arena klaud’ i “Klik TV” ili na portalu informer.rs

sledeća vest

Originalni tekst