Budući da se javnost nakon Milenine objave i više nego uzburkala, nismo mogli a da ne pozovemo pevačicu kako bi nam objanila o čemu se zapravo radi, te smo uspeli da saznamo celu istinu.

– Video je deo mog novog spota koji će biti premijerno pušten u utorak. Žao mi je što sam ovim videom zabrinula i mnoge svoje bliske prijatelje jer telefon ne prestaje da mi zvoni od juče, ali to mi je već znak da sam svoj glumački izazov odradila najbolje što umem. Doduše, moram da priznam da su ove suze prave i iskrene jer me je cela priča oko pesme i spota jako dirnula i verujem da će i publika to prepoznati i osetiti- kazala je Milena koja se dugo nije oglašavala u javnosti.

Milena je ranije imala zdravstveni problem s kojim se hrabro suočila i o čemu je otvoreno govorila. Naime, Milena je, kako je ispričala, imala anoreksiju zbog koje je spalana samo 43 kilograma:

– Dugo nisam mogla da pričam o tome, jer je ostavilo ozbiljne posledice na mene, znaš, bude ti krivo što su te pogrešno videli, videli su me onako kako su me mediji predstavili. Istina me nikad nije bolela, makar da jesam, nikad se ne bih ljutila. Takva sam, bolujem od zla. Jesam zla, baš me briga, zla sam sebi, nisam vama, ili moji loši postupci, loše postupam prema sebi, a ne prema vama, ko ste vi da sudite o bilo čemu? Radila sam dosta sa psihologom na tome i sada mogu da pričam i jako sam ponosna na sebe, zaista, zbog toga – rekla je jednom prilikom pevačica.

Pošaljite nam vest, fotografiju ili snimak na 0648482459

Pratite nas na društvenim mrežama

Originalni tekst