Rada Manojlović riješila je konačno da se sada posveti i svom privatnom životu kako bi svom ocu Radetu ispunila najveću želju – da postane deda.

Naime, kako se saznaje, Rada je pozvala Milana Stankovića i zamolila ga da joj pomogne, tačnije, da je odvede u manastir kako bi se pomolila i kako bi joj monasi očitali molitvu da nađe pravu ljubav i da rodi bebu.

– Rada je ostvarila dosta na poslovnom planu i treba joj mirna luka. Vrijeme je da bude i mama, proradio joj je instinkt i sada želi da se usmjeri i na taj ljubavni život. Čula je od drugarice kako je ona našla ljubav svog života jer se često moila u manastiru. Rada je odmah nazvala Milana jer se on baš predao vjeri i ispričala mu da je da želi da siđe u neki manastir i da se pomoli kako bi joj krenulo u ljubavi – kaže izvor blizak pjevačici, te dodaje:

– Milan joj je rekao da će joj rado pomoći. Posavjetovao je da posti srijedom i petkom i da će se zajedno otići u dva manastira gdje će joj monasi čitati molitve. Takođe, posavjetovao je da u manastiru kupi ulje Svetog Nektarija i da njime maže stomak uz molitvu kako bi se u bliskoj budućnosti ostvarila kao majka. Znam da će i Radina sestra Maja ići sa njima jer i ona nema sreće u ljubavi – ističe izvor za Star.

Iako pjevačica otvoreno priča o svemu, ovoga puta nije željela da detaljiše o svojim planovima.

– Tačno je da se čujem sa Milanom, nas dvoje sada pričamo o ozbiljnim stvarima jer se on baš posvijetio vjeri. Mada, možemo lako i na estadu da se prebacimo kada nam je do toga – priznala je Rada Manojlović.

Originalni tekst