Jelena Karleuša napravila je pravu revoluciju objavivši čak dva nova albuma “Alfu” i “Omegu”, a ono što je privuklo veliku pažnju jeste saradnja sa Milanom Stankovićem koji joj je komponovao jednu pesmu.

Kako se Milan pojavljuje kao koautor na pesmi “Ludilo”, mnogi su odmah počeli da spekulišu da je to kraj njegovog duhovnog života i veliki povratak na scenu. 

A iako ovo nisu komentarisali ni Jelena ni on, svi su jedva čekali da se bar neko od njih dvoje oglasi na ovu temu.

Milan je sada sve iznenadio objavom na Instagramu na kojem se oglasio posle devet meseci. Ovoga puta objavio je samo fotografiju Jelene Karleuše uz koju je stavio emotikone nota, Saturna i srca.

Foto: Instagram prntscreen/milanstankovic

 

Ipak, njegova objava oduševila je njegove fanove koji željno iščekuju njegov povratak na muzičku scenu.

Podsetimo, Informer je nedavno objavio nove fotografije Milana Stankovića iz jednog manastira pokraj Budve. Pevač je svetoj službi prisustvovao obučen u potpuno običnu odeću – donji deo sive trenerke, crnu majicu i crne patike.

Foto: facebook

 

Iako se spekulisalo da će krajem avgusta, na jedan veliki hrišćanski praznik zamonašiti, oglasili su se iz manastira “Podmaine”, gde je navodno trebalo da uđe u iskušenički život i naglasili da se to neće dogoditi.


Gde da gledate Informer TV?

INFORMER TV možete da gledate na kablovskim kanalima Telekoma na sledećim platformama: Iris TV pozicija 120, Iris GO pozicija 31, ‘Supernova’ i ‘Supernova’ (move n go) pozicija 20, m:SAT TV pozicija 19; Orion TV na poziciji 20 i Orion aplikacija na poziciji 20; Crna Gora – TV Plus pozicija 257 i m:SAT TV na poziciji 26; Bosna i Hercegovina – m:SAT TV pozicija 25 za teritoriju Republike Srpske i 35 za teritoriju Federacije BiH; Severna Makedonija – u okviru aplikacije mPlay na poziciji 7 mtel i u okviru m:SAT TV ponude na poziciji 47; Aplikacije ‘Arena klaud’ i “Klik TV” ili na portalu informer.rs

Milan Stanković se oglasio posle 9 meseci! Ovako je prokomentarisao saradnju sa Jelenom Karleušom

sledeća vest

Originalni tekst