Milan Popović i Severina upoznali su se, kako je biznismen to opisao u emisiji “Sceniranje”, slijedom slučajnosti.

Njih dvoje imaju sina Aleksandra.

“Kralj bakra” je opisao kako su se Severina i on upoznali, pa i o tome kako ju je osvojio za 5 minuta, zbog neke vrste izazova od kapetana broda.

-Bio sam u Budvi, na brodu i razgovarao sam telefonom sa nekom drugom hrvatskom pjevačicom. Uglavnom, imao sam djevojku Miju kapetana koja je bila veliki zafrkant i koja je znala sa kim pričam. Kada sam završio razgovor, došla ona kod mene i kaže “lako je tebi da pričaš sa njom, ali ajde smuvaj Severinu”. Ja na to kažem da mi treba samo 5 minuta da je smuvam. Tako se i desilo. Bilo je tih nekih slučajnosti koje su dovele do našeg upoznavanja i našeg odnosa – rekao je biznismen.

Potom je prokomentarisao Severinin kućni video.

-Imao sam dva kluba u Moskvi i jedan u Majamiju, samim tim sam upoznao mnogo žena, koje i dalje poznajem i svaka od njih ima neki kućni video. Jedina je razlika jer je ova izašla u javnost, a ostale nisu. Znao sam za Severinin snimak, gledao sam ga kao i svi, samo se ne sjećam gdje. To ne bih stavio kao manu nekome, tvrdim da skoro svaka djevojka ima neki kućni video – rekao je Popović.

(Express/Kurir)

The post MILAN POPOVIĆ ŠOKIRAO U EMISIJI: Znao sam za Severinin snimak, gledao sam ga kao i svi appeared first on Express.

Original Article