Milan Milošević, bivši voditelj rijalitija “Zadruga”, večeras će navodno gostovati u emisiji kod Osmana Karića, oca bivšeg rijaliti učesnika Stefana Karića.

Foto: ATAIMAGES

 

Osman, koji je prošle godine u rijalitiju “Zadruga” vodio radio-emisiju “Amnezija”, pokrenuo je sopstvenu emisiju na društvenoj mreži Tiktok, koja nosi naziv “Kralj Elite”.

Kako se šuška na društvenim mrežama, na stranici koja je upućena u događaje koji se tiču rijalitija, njegov večerašnji gost biće voditelj Milan Milošević, koji je nedavno dao otkaz na prošlom poslu.

Foto: Printscreen/Instagram

 

Večeras na Tiktok-u u radio-emisiji kod Osmana neko koga sigurno želite čuti i videti. Milan Milošević gost. Večeras od 21h, Tiktok – stoji u objavi ove stranice.

S obzirom na to da su Osmanove emisije vezane za Pinkov rijaliti “Elita”, svi čekaju da čuju kakvo mišljenje Milošević imao o aktuelnim takmičarima, kao i da li se vraća na svoje staro mesto nakon otkaza.

Foto: ATA Images

 

Inače, Milan i Osman su se nedavno provodili na proslavi rođenja sina Mikija Đuričića, tako da je moguće da je tamo došlo do dogovora oko ovog gostovanja.


Gde da gledate Informer TV?

INFORMER TV možete da gledate na kablovskim kanalima Telekoma na sledećim platformama: Iris TV pozicija 120, Iris GO pozicija 31, ‘Supernova’ i ‘Supernova’ (move n go) pozicija 20, m:SAT TV pozicija 19; Orion TV na poziciji 20 i Orion aplikacija na poziciji 20; Na kanalima Yettel Hipernet TV na poziciji 89; Crna Gora – TV Plus pozicija 257 i m:SAT TV na poziciji 26; Bosna i Hercegovina – m:SAT TV pozicija 25 za teritoriju Republike Srpske i 35 za teritoriju Federacije BiH; Severna Makedonija – u okviru aplikacije mPlay na poziciji 7 mtel i u okviru m:SAT TV ponude na poziciji 47; Aplikacije ‘Arena klaud’ i “Klik TV” ili na portalu informer.rs

sledeća vest

Originalni tekst