Saša Mirković, estradni menadžer i vlasnik televizije Hajp na kojoj je bio zaposlen voditelj Milan Milošević, oglasio se na Instagramu i otkrio kolika je bila njegova plata.

Naime, o cifri koju je Milošević dobio nakon što je dao otkaz na televiziji Pink dugo se polemisalo, ali se voditelj nikada nije izjasnio.

Međutim, Mirković je sada otkrio da je bivšem zaposlenom mesečno uplaćivao čak 770.000 dinara, odnosno više od 6.500 hiljada evra!

Foto: Printscreen

 

Na kraju, pošto me svi pitaju u čemu je problem… Kod Milana je problem zato što nije dolazio na posao i radio, a uredno podizao svakog prvog u mesecu 770.000 dinara bruto. I, kad smo sabrali sve koliko je bio na poslu, a to je 7 sati  i 18 minuta, dobili smo računicu da je njegov sat u firmu koštao 5.000 evra. Toliko sat ne plaćaju ni najplaćenijem čoveku na svetu. E sad vi razmislite da li je dao ili dobio otkaz. I razmislite koji bi čovek ostavio to. Ja sam siguran da takav ne postoji. Naravno, ima ovde dosta toga što će tek da se utvrđuje i u skladu sa tim pravna služba će reagovati, kako tužbama, tako i krivičnim prijavama za oštećenje Hajp produkcije – napisao je Mirković i osvrnuo se na otkaz Dalile Dragojević koja je takođe nedavno dobila otkaz, a koja je unapred dobila mesečne plate:

Kod Dalile je sve utvrđeno i tužbe i prijave su podnete i sudu i tužilaštvu. Na kraju, siguran sam da će u narednom periodu svakom od njih zakucati i izvršitelji i tužilaštvo na vrata, jer namere za prevaru su u oba slučaja postojale. Kada budu vratili novac koji su “pošteno” stekli, uplatićemo ga domovima za decu ometenu u razvoju, kao i decu bez roditeljskog staranja.


Gde da gledate Informer TV?

INFORMER TV možete da gledate na kablovskim kanalima Telekoma na sledećim platformama: Iris TV pozicija 120, Iris GO pozicija 31, ‘Supernova’ i ‘Supernova’ (move n go) pozicija 20, m:SAT TV pozicija 19; Orion TV na poziciji 20 i Orion aplikacija na poziciji 20; Na kanalima Yettel Hipernet TV na poziciji 89; Crna Gora – TV Plus pozicija 257 i m:SAT TV na poziciji 26; Bosna i Hercegovina – m:SAT TV pozicija 25 za teritoriju Republike Srpske i 35 za teritoriju Federacije BiH; Severna Makedonija – u okviru aplikacije mPlay na poziciji 7 mtel i u okviru m:SAT TV ponude na poziciji 47; Aplikacije ‘Arena klaud’ i “Klik TV” ili na portalu informer.rs

Šaviju urnisali na društvenim mrežama! Najavila večeru sa Karićem, pa dobila salvu uvreda: Zaslužuju jedno drugo!

sledeća vest

Vesti

Ekstremna budalaština: Kurti načisto izgubio kompas, da li je moguće da ovo traži?! Šapić: Rebalansom budžeta do novca za bolji života svih građana Sjajan gest ministra Vesića! Muzeju FK Crvena zvezda poklanja orginalni plakat filma Dragoslava Šekularca Nebojša Bakarec: Nasilje opozicije u Skupštini Beograda

Politika

Nebojša Bakarec: Nasilje opozicije u Skupštini Beograda

Posle haosa i nasilja koji je deo opozicije prošle nedelje izazvao u Skupštini Srbije, deo opozicije (SSP, NDBG-Zeleno levi front, Zajedno, NSP i DS) u Skupštini grada Beograda je danas, 13.9.2023. je odlučio da ponovo izazove haos. Pripadnici tog dela opozicije, su tokom obraćanja gradonačelnika Šapića, ustali, počeli da urlaju „ostavka, izbori”, izvadili transparente „ostavka-izbori”, i pustili buku sa zvučnika i uređaja koje su uneli u salu. Vređali su gradonačelnika Šapića, i nas odbornike većine.

(VIDEO) Vučić pogodio pravo u metu! Narod zadovoljan - a to ne mogu da sakriju ni tajkunski mediji!

Srbija

Kolaps na Mostu na Adi! Lančani sudar, stvorila se ogromna gužva (FOTO) Žestoko! Pogledajte seks akciju nasred Dorćola - on nema pantalone, ona se U Subotici održano prvo Romsko tamburaško i trubačko veče

Srbija

U Subotici održano prvo Romsko tamburaško i trubačko veče

Prvo Romsko veče tamburaša i trubača održano je, sinoć, u Subotici na glavnom gradskom trgu, u organizaciji Nacionalnog saveta romske nacionalne manjine i Grada Subotice, a pod pokroviteljstvom Republike Srbije, Ministarstva za ljudska i manjinska prava i društveni dijalog.

Originalni tekst