Promjena spola je i dalje tabu tema svuda u svIJetu, međutim, širom regiona, izvršene su brojne operacije promene spola. Među njima su i poznati rijaliti učesnici Mika i Giba Vasić, koji su postali Ivana i Ana Nikolić.

Promjena spola je Gibi i Miki konačno donijela mir i sreću, što su u kratkoj izjavi i potvrdili.

-Tačno je, sada smo žene. Lijepe smo i sretne i to je sve što u ovom trenutku mogu da vam kažem. Ne zamjerite, ne bismo o detaljima, izjave na ovu temu ne dajemo – rekla je Ana Nikolić, čija se sestra bliznakinja, Ivana, prije nekoliko dana udala.

Otac Rade koji je do prošlog ljeta podizao sinove, a sada ima kćerke, i dalje negira da su njegovi sinovi promijenili spol, tvrdeći da su i dalje muškarci, te da svadba o kojoj se pisalo nije bila jednog od njih, već njihove rodice.

Ipak, majka Rada Vasić je sve potvrdila.

– Hvala vam na čestitkama, ali ne bih puno govorila o operaciji i promjeni spola. One su sada žene, neka su mi žive i zdrave i sretne, to je sve što jednom roditelju treba – rekla je Rada Vasić.

Kako piše Alo, Ivana i njen suprug, ali i Ana, ovih dana se vraćaju u Njemačku, gdje inače žive i rade.

– Njih dvije su ženske frizerke i to dugo veoma uspješno rade. Time su se bavile i u rodnoj Plani, ali posljednjih godina rade u Njemačkoj gdje je zarada mnogo veća, a njihov život znatno komforniji – ispričao je izvor.

Podsjetimo, blizanci Mika i Giba, koji su promijenili spol početkom ljeta 2022, poznati su po učešćima u rijaliti formatima „Veliki brat“ i „Zadruga“. Cijeli honorar koji su dobili tokom učešća iskoristili su za operaciju koju su izvršili u Beogradu. Tokom svoje rijaliti karijere često su isticali da bi voljeli da promijene spol, a oblačili su i žensku garderobu.

– Žena ne možeš da postaneš preko noći. Prve korake ćemo preduzeti poslije rijalitija – izjavljivali su Mika i Giba tada, a onda objasnili da je razlog njihovog učešća novac koji planiraju da investiraju u operativni zahvat i hormonske terapije.

(Express/svet-scandal.rs)

Originalni tekst